Listing 1 - 10 of 12 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Fungi identification --- Fungi --- Food microbiology --- Champignons
Choose an application
Choose an application
Choose an application
PSYCHOACOUSTICS --- Hearing --- Ear --- ACOUSTIC STIMULATION --- Auditory perception --- physiology --- anatomy and histology --- Acoustic Stimulation. --- Hearing. --- Auditory Perception. --- Psychoacoustics. --- #KVHB:Oor --- #KVHB:Audiologie --- #KVHB:Akoestiek --- #KVHB:Neus, keel, oor --- #KVHB:Anatomie en fysiologie --- Psychoacoustic --- Acoustics --- Auditory Perceptions --- Perception, Auditory --- Perceptions, Auditory --- Auditory Perceptual Disorders --- Audition --- Auditory Stimulation --- Stimulation, Acoustic --- Stimulation, Auditory --- Music Therapy --- Noise --- Sound --- anatomy & histology. --- physiology. --- Auditory Processing --- Processing, Auditory --- Acoustic Stimulation --- Auditory Perception --- Psychoacoustics --- anatomy & histology --- Ear - physiology --- Ear - anatomy and histology
Choose an application
331.312 <492> --- 656 <492> --- Transport. Traffic --- Netherlands
Choose an application
Choose an application
579.67 --- Microbiologie --- Voedingshygiëne --- Voedingsmiddelenanalyse --- Diervoeders --- Monstername --- Voedingsmiddelen --- Voedselveiligheid --- 678 --- voedingsmiddelen (lt) --- microbiologie (lt) --- 663.3 --- Voedingsmiddelen : analyse --- Voedingsmiddelen : microbiologie --- Voeding: microbiologie: methoden --- Microbiologie.
Choose an application
In het eerste deel wordt ingegaan op aspecten als wijze van monstername en transport, verdunning en bereiding van monsters en kleuring van micro-organismen. In deel 2 worden groepen voedingsmiddelen en diervoeders besproken. De delen 3 en 4 geven vervolgens aan hoe het onderzoek van de belangrijkste groepen van micro-organismen of soorten wordt uitgevoerd. In deel 5 wordt lijn- en omgevingsonderzoek behandeld. Er wordt besproken hoe en met welke materialen microbiologisch onderzoek van handen, lucht, water en omgeving plaatsvindt. Deel 6 behandeld de voedselveiligheid en deel 7 geeft informatie over snelle detectiemethoden. In deel 8 wordt ingegaan op desinfectantia, bacteriofagen, bacteriegroeiremmende stoffen en de fosfatasetest. Tabellen voor groepering en identificatie van micro-organismen staan weergegeven in deel 9. De bereiding van media en reagentia, nodig bij het microbiologisch onderzoek, staat vermeld in deel 10.
Bacteriën. --- Microbiologie. --- Schimmels. --- Voedingsmiddelen --- 579 --- microbiologie (lt) --- Voeding (lt) --- microbiologie --- voedingsmiddel --- voedselmicrobiologie --- microorganisme --- laboratoriumproef --- 579.67 --- #abib:almm --- Microbiologie --- Voedingshygiëne --- Voedingsleer --- Voedingsmiddelenanalyse --- 579.67 Food microbiology --- Food microbiology --- Nutritionary hygiene. Diet --- General microbiology --- voedingstechnologie --- levensmiddelenonderzoek --- microbiologische bepaling --- voedingschemie --- toegepaste microbiologie --- 57.083 --- biologie --- laboratoriummicrobiologie --- micro-organismen --- voedingsmiddelen --- voedingsmiddelenmicrobiologie --- voedingsmiddelenonderzoek --- voedingsmiddelentoxicologie --- voedselveiligheid --- PCR --- Voedselveiligheid --- Voedingsmicrobiologie
Choose an application
Choose an application
Listing 1 - 10 of 12 | << page >> |
Sort by
|