Narrow your search
Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by
Introduction to food- and airborne fungi
Authors: ---
ISBN: 9070351420 Year: 2000 Publisher: Utrecht Centraalbureau voor schimmelcultures

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Geluidschermen, geluidhinder en visuele hinder
Authors: ---
ISBN: 9034613410 Year: 1987 Publisher: 's-Gravenhage Ministerie van volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer. Centrale directie voorlichting en externe betrekkingen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Beleidsontwikkeling : ontwerpen van beleid, beleidsvoorbereiding, beleidsvorming. Fc. 31.
Authors: --- ---
Year: 1987 Publisher: Delft Technische hogeschool Delft. Afdeling der civiele techniek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Spreiding van werktijden, spreiding van de verkeersspits : een analyse van condities en gedrag
Authors: --- ---
ISBN: 9062755941 Year: 1990 Publisher: Delft Delftse universitaire pers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Mag het een metertje hoger zijn? Geluidschermen, -hinder en visuele hinder.
Authors: --- ---
ISBN: 9034618439 Year: 1989 Publisher: 's-Gravenhage Staatsdrukkerij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : Methoden, principes en criteria.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789072072771 Year: 2007 Publisher: Houten Noordervliet Medcia


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9072072553 Year: 1999 Publisher: Houten Keesing Noordvliet

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In het eerste deel wordt ingegaan op aspecten als wijze van monstername en transport, verdunning en bereiding van monsters en kleuring van micro-organismen. In deel 2 worden groepen voedingsmiddelen en diervoeders besproken. De delen 3 en 4 geven vervolgens aan hoe het onderzoek van de belangrijkste groepen van micro-organismen of soorten wordt uitgevoerd. In deel 5 wordt lijn- en omgevingsonderzoek behandeld. Er wordt besproken hoe en met welke materialen microbiologisch onderzoek van handen, lucht, water en omgeving plaatsvindt. Deel 6 behandeld de voedselveiligheid en deel 7 geeft informatie over snelle detectiemethoden. In deel 8 wordt ingegaan op desinfectantia, bacteriofagen, bacteriegroeiremmende stoffen en de fosfatasetest. Tabellen voor groepering en identificatie van micro-organismen staan weergegeven in deel 9. De bereiding van media en reagentia, nodig bij het microbiologisch onderzoek, staat vermeld in deel 10.


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
Year: 2001 Publisher: Houten Keesing Noordervliet B.V.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Microbiologie van voedingsmiddelen : methoden, principes en criteria
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9072072774 Year: 2007 Publisher: Houten Noordervliet Media

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Listing 1 - 10 of 12 << page
of 2
>>
Sort by