Narrow your search

Library

ULB (1324)

ULiège (1066)

KU Leuven (688)

UGent (661)

KBR (428)

UCLouvain (384)

UCLL (342)

Odisee (338)

VIVES (334)

Thomas More Kempen (331)

More...

Resource type

book (1831)

periodical (255)

dissertation (41)

digital (11)

article (3)

More...

Language

English (1080)

French (838)

Dutch (69)

German (50)

Undetermined (23)

More...

Year
From To Submit

2024 (2)

2023 (23)

2022 (60)

2021 (95)

2020 (56)

More...
Listing 1 - 10 of 2120 << page
of 212
>>
Sort by

Book
Dictionnaire des produits alimentaires : avec références des textes réglementaires autorisant leur emploi
Authors: ---
Year: 1973 Publisher: Mandres-Les-Roses : CEVIC,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments.


Book
Aliments sucrés, aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : Octave Doin et fils, éditeurs,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments.


Book
Les bonnes calories
Author:
ISBN: 9782080354570 2080354574 Year: 1996 Publisher: Paris: Flammarion,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Manuels sur le contrôle de la qualité des produits alimentaires.. 6, Aliments pour l'exportation
Authors: ---
ISBN: 925203014X 9789252030140 Year: 1993 Publisher: Rome: FAO,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Commission du Codex alimentarius : manuel de procédure
Author:
ISBN: 9252033866 9789252033868 Year: 1993 Publisher: Rome: FAO,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Manuel sur le contrôle de la qualité des produits alimentaires. 15: Inspection des denrées alimentaires importées
Author:
ISBN: 9789252034155 9252034153 Year: 1997 Publisher: Rome: FAO,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Conserver les aliments : comparaison des méthodes et des technologies
Author:
ISBN: 285206989X 9782852069893 Year: 1994 Publisher: Paris: Tec & Doc,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Handbook of indices of food quality and authenticity
Authors: --- ---
Year: 1997 Publisher: Cambridge: Woodhead,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments


Book
Manuel sur le contrôle de la qualité des produits alimentaires. 14: Assurance de la qualité dans le laboratoire d'analyse chimique des aliments
Author:
ISBN: 925203403X 9789252034032 Year: 1997 Publisher: Rome: FAO,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments --- Aliments


Book
Concepts de génie alimentaire : procédés associés, applications à la conservation et transformations des aliments
Authors: ---
ISBN: 2553017219 9782553017216 Year: 2019 Publisher: [Montréal]: Presses internationales polytechniques,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments --- Aliments

Listing 1 - 10 of 2120 << page
of 212
>>
Sort by