Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|
Choose an application
You are HOW you eat, as much as what you eat. Now, more than ever, eating is an expression of our mindset, identity, spirit, culture, and aspirations. Against this background, this book is an entertaining visual exploration of a diverse scene of young entrepreneurs that see eating as a creative challenge. They are united by a passion for making food an experience and are striving to deal with eating and nourishment in more imaginative, more sensuous, and more responsible ways. Delicate is an inspiring collection of people, places, projects, and products from around the world that are blazing trails for a new passion for food and the ways we share it, an exploration of a worldwide scene that sees eating as a creative challenge.
725.71 --- bars --- cafes --- restaurantinrichting --- restaurants --- 628.9 --- 772.9 --- conceptueel design --- eetcultuur --- productdesign --- voedselcultuur --- gebouwen voor café- en restaurantbedrijf, bars, nachtclubs --- Voeding; Overige onderwerpen --- productdesign, afzonderlijke voorwerpen
Choose an application
Dit boek bevat een inspirerende verzameling van sprankelende maar ook duurzame businessconcepten op het vlak van eten en drinken. Ondanks de uiteenlopende mix van merken is er een duidelijke rode draad: elk merk toont een diep respect voor de wereld waarin we leven. Dit respect uit zich onder meer in gezonde producten of in ingrediënten die alleen uit de buurt komen, maar ook in bijvoorbeeld architectuur of zelfs logo's die worden aangepast aan de buurt. Het boek is ingedeeld in 4 delen: winkels (fabulous to shop), producten (fabulous to buy), restaurants (fabulous to go) en urban farming projecten (fabulous to farm). In totaal worden er 30 merken voorgesteld via inspirerende foto's en een interview met de oprichters achter het bedrijf. Enkele voorbeelden van geselecteerde merken: Willem&Drees (NL), Lindy&Grundy (USA), Unpackaged (VK), Leon (VK), Bee Raw Honey (USA), Marqt (NL), Outstanding in the field (USA), The People's Supermarket (VK), Mutterland (D), Allotinabox (VK), de Dakboerin (NL), Fishes (NL)....
Aliments--Industrie et commerce --- Food industry and trade --- Food preparation --- Food preparation industry --- Food processing --- Food processing industry --- Food trade --- Gestion des produits --- Industrie agro-alimentaire --- Product management --- Productenbeheer --- Produits--Gestion --- Voedingswaren--Industrie en handel --- 628.9 --- 772.9 --- conceptueel design --- ecologie --- eetcultuur --- marketing --- productdesign --- restaurants --- verpakking --- voedselcultuur --- winkelinrichting --- Voeding; Overige onderwerpen --- productdesign, afzonderlijke voorwerpen --- food design --- Food --- Marketing
Choose an application
Dieses Buch untersucht experimentelle Ansätze für Entwurf und Umsetzung von Holzstrukturen in der Architektur und präsentiert zugleich die Resultate eines künstlerischen Forschungsprojekts. Durch den Einsatz digitaler Werkzeuge wird die Anatomie des Holzes als entwurfsbestimmendes Prinzip für Raumgefüge genutzt, das Potenzial traditioneller Handwerkskunst erforscht und daraus eine materialorientierte Architekturpraxis abgeleitet. Strukturen werden hier nicht für eine bestimmte Nutzung entworfen, sondern eröffnen aufgrund ihrer spezifischen räumlichen und geometrischen Eigenschaften unterschiedliche Möglichkeiten der Bespielung. Die Dokumentation gibt Einblick in einen ergebnisoffenen Forschungsprozess. Gastbeiträge reflektieren die zugrunde liegenden Konzepte und damit die zukünftige Relevanz des Baustoffs Holz. This book explores experimental approaches to the design and construction of wooden structures in architecture, while presenting the results of an artistic research project. Through the use of digital tools, the anatomy of wood becomes a design-determining principle for spatial structures. The architects and artists also explore the potential of traditional craftsmanship and derive from this a material-oriented practice. Structures are not designed here for a specific use, but rather open up various usage possibilities due to their unique spatial and geometric properties. The documentation provides insight into an open-ended research process. Guest contributions reflect on the underlying concepts and thus the future relevance of wood as a building material.
Structure en bois --- Design --- Recherche en construction --- Joint --- 693.2 --- 694.1 --- houtbewerking --- houtverbindingen --- houtconstructies --- conceptueel design --- houtsoorten --- 710.9 --- onderzoek in de kunsten --- ontwerpmethodiek --- hout en houtproducten --- Houtconstructies, timmeren, meubelmaken --- architectuur, overige bijzondere onderwerpen --- 694 --- 691.11 --- Houtconstructies ; houtarchitectuur ; houtverbindingen --- Conceptuele architectuur --- Digitale productietechnieken --- Houtbouw. Schrijnwerk --- Bouwmaterialen ; hout --- 3-D technology. --- artistic research. --- supporting framework structure. --- timber structure. --- wood construction.
Listing 1 - 3 of 3 |
Sort by
|