Narrow your search

Library

UCLL (11)

Hogeschool Gent (10)

VIVES (7)

Arteveldehogeschool (5)

KBR (4)

KU Leuven (3)

EhB (2)

Hogeschool West-Vlaanderen (2)

Thomas More Kempen (2)

Thomas More Mechelen (2)

More...

Resource type

book (11)

object (3)

audio (1)


Language

Dutch (11)


Year
From To Submit

2018 (1)

2017 (1)

2013 (1)

2011 (2)

2009 (2)

More...
Listing 1 - 10 of 11 << page
of 2
>>
Sort by

Multi
Zorg voor voeding BVL
Authors: ---
ISBN: 9789030198390 9789030198086 Year: 2009 Publisher: Plantyn


Book
Voedingsatelier. 1
Authors: --- --- --- ---
ISBN: 9789030156895 Year: 2018 Publisher: Mechelen Plantyn


Book
Voedingsatelier. 2
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789030132066 Year: 2011 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.


Multi
Voedingsatelier 2 : handleiding
Author:
ISBN: 9789030189770 9789030189787 Year: 2008 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.


Book
Voeding : handleiding : BSO 2de graad 1ste leerjaar : verzorging-voeding
Authors: ---
ISBN: 9030174064 Year: 2001 Publisher: Deurne Wolters Plantyn


Multi
Voedingsatelier 2 : 3de graad STW
Author:
ISBN: 9789030141822 9789030147497 9789030147503 9789030133490 Year: 2017 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.


Book
Gefixt! Techniek 1B.
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789031732500 9789031732517 9789031732579 9789031732555 9789031732562 9789031732524 9789031732531 9789031732548 9789031731633 Year: 2011 Publisher: Averbode Averbode


Book
Voeding : BSO 2de graad 1ste leerjaar : verzorging-voeding
Authors: ---
ISBN: 9030177969 9789030177968 Year: 2003 Publisher: Mechelen Wolters Plantyn


Book
Basis maaltijdzorg. 2de graad verzorging-voeding.
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789030199366 9789030142058 9789030199281 9789030199502 9789030199519 9789030199526 9789030121374 9789030121381 9789030121398 Year: 2013 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Voedingsleer --- Voedingsmiddelen. --- Voedingszorg. --- Beroepsonderwijs. --- Melk. --- Soja. --- Suiker. --- Vetten --- Voedingsleer. --- groenten --- koken (voeding) --- secundair onderwijs 2de graad --- voedingsleer --- verzorging --- Nutritionary hygiene. Diet --- fruit --- voeding --- Technical, artistic and vocational education --- graan --- vlees --- vegetarisme --- drinkwater --- water --- drinken --- vocht --- zuivelproducten --- vetten (voeding) --- dierlijke voedingsmiddelen --- plantaardige voedingsmiddelen --- vloeibare voedingsmiddelen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- 487.421 --- 627 --- 487.4 --- huishoudkunde --- voedingsdriehoek --- Voeding - schoolboeken --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- BSO --- Voeding --- Voedselbehandeling --- voedingsmiddelen --- voedselbehandeling --- voedselveiligheid --- Visgerechten --- Vleesgerechten --- Zorgwijzer --- Zuivelbereiding --- Voedingsgewoonten --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Beroepssecundair onderwijs --- Dranken --- Voeding-Verzorging --- Koken --- Graansoorten --- Brood --- Deegwaren --- Rijst --- Groenten --- Fruit --- Kruiden --- Specerijen --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Voedingsdriehoek --- Vlees --- Eieren --- Vegetarische gerechten --- Melk --- Zuivelproducten --- Projectonderwijs --- Verzorging-Voeding --- Groep --- Drank --- Gezondheid --- Voedingsgewoonte --- Gezondheidsopvoeding --- Graan --- Groente --- Kruid --- Specerij --- Visgerecht --- Ei --- Vegetarisme --- Gerecht (voedsel) --- Zuivelproduct --- Vet

Listing 1 - 10 of 11 << page
of 2
>>
Sort by