Narrow your search

Library

UCLL (4)

Arteveldehogeschool (3)

Hogeschool Gent (3)

VIVES (2)

AP (1)

KBR (1)

KU Leuven (1)


Resource type

object (4)

book (3)


Language

Dutch (4)


Year
From To Submit

2017 (1)

2009 (1)

2008 (1)

2004 (1)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Object
Zorg voor voeding. BVL. Verzorging-voeding : eerste graad B-stroom.
Authors: --- --- ---
ISBN: 9030181583 903018146X Year: 2004 Publisher: Antwerpen Wolters Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Multi
Zorg voor voeding BVL
Authors: ---
ISBN: 9789030198390 9789030198086 Year: 2009 Publisher: Plantyn


Multi
Voedingsatelier 2 : handleiding
Author:
ISBN: 9789030189770 9789030189787 Year: 2008 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.


Multi
Voedingsatelier 2 : 3de graad STW
Author:
ISBN: 9789030141822 9789030147497 9789030147503 9789030133490 Year: 2017 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.

Listing 1 - 4 of 4
Sort by