Listing 1 - 10 of 33 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Cost estimates of foodborne illness provides detailed information on the cost associated with foodborne illnesses in the United States, updating and extending previous ERS research. The site provides data sets for known pathogens, consumer price indexes, and the value of statistical life on Excel spreadsheets.
Choose an application
Milk --- Milk. --- Foodborne Diseases --- Food Technology --- Food-Processing Industry --- periodicals.
Choose an application
Milk --- Foodborne Diseases --- Food Technology --- Food-Processing Industry --- periodicals.
Choose an application
Quatrième de couverture : "Au XIXe siècle, des innovations majeures révolutionnent la conservation des aliments ; on invente des matériaux d'emballage et des additifs alimentaires de synthèse. Ces progrès induisent toutefois de nouvelles menaces sur l'alimentation, telles que des intoxications par des substances nouvelles, ou des fraudes avérées pour tromper le consommateur. Dans les pays industrialisés, les pouvoirs publics et scientifiques engagent alors une lutte commune qui débouche, à l'issue d'un long processus, sur une régulation et sur la création, après 1945, d'organismes supranationaux comme la FAO. À la croisée des cultures de l'alimentation et de la toxicologie, ce livre nous parle de la sécurité alimentaire au travers de nombreux cas emblématiques et fascinants tels que l'arrivée progressive des colorants, le développement de l'usage de la cellophane, ou encore l'utilisation de l'aluminium dans la levure chimique qui fut la plus longue controverse alimentaire de l'histoire des États-Unis ! Le progrès scientifique coexiste-t-il avec l'impuissance de la science dans un monde toxique ? Quelle peut être à chaque époque la capacité des États à gouverner les technosciences ? Quelles ont été les origines des demandes de régulation au sein de chaque société ? Florence Hachez-Leroy livre une réflexion importante sur un sujet d'une actualité brûlante."
Foodborne Diseases --- Food --- Food poisoning --- Food Additives --- Food Packaging --- microbiology --- toxicity --- Foodborne Diseases - microbiology --- Food - toxicity --- Food Additives - toxicity
Choose an application
Diarrhea --- Diarrhea. --- Diarrheas --- Defecation --- Foodborne Diseases --- Diarrhoea --- Intestines --- Summer diseases --- Diseases
Choose an application
food hygiene --- food born diseases --- food safety --- food poisoning --- foodborne pathogens --- foodborne diseases
Choose an application
Milk --- Milk. --- Foodborne Diseases --- Food Technology --- Food-Processing Industry --- Milk --- periodicals. --- periodicals. --- periodicals. --- periodicals.
Choose an application
A collection of instructions targeted to lay cooks and families for safely preparing, serving, and storing food. Also covers common foodborne diseases and their prevention.
Food handling --- Food spoilage --- Food contamination --- Foodborne diseases --- Holiday cooking --- Safety measures --- Prevention --- Prevention. --- Safety measures.
Choose an application
Farm produce --- Foodborne diseases --- Food law and legislation --- Safety measures --- Government policy --- United States.
Choose an application
Food --- Microorganisms --- Foodborne diseases --- Microbial toxins --- Food Microbiology. --- Food Parasitology. --- Microbiology --- Analysis --- adverse effects. --- United States.
Listing 1 - 10 of 33 | << page >> |
Sort by
|