Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|
Choose an application
Gastronomie --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- keuken --- voedsel
Choose an application
Beschrijving van de verschillende voedings- en genotmiddelen die in de loop der tijden na een goede maaltijd gebruikt werden.
Coutumes --- Gebruiken --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- voedsel --- drank --- Nagerechten. --- Voedingsgewoonten. --- Housekeeping --- History of civilization
Choose an application
Flandre --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- Vlaanderen --- cookbooks --- Housekeeping --- Flanders --- recept (gerecht) --- Folklore
Choose an application
Nog elke dag horen we het, of roepen het ondertussen zelf. De ene dag is het lekker, de andere dag niet te vreten. Eén ding is zeker, we doen het elke dag, tot drie keer toe. Waar mensen samen eten, ontstaan verhalen. We hebben ze voor u verzameld. Het beste uit de rijke Kielse wereldkeuken in één boek. Op vraag van cultuurcentrum De Kern verzamelden de auteurs straffe eetverhalen, spannende gerechten en onverwachte recepten. De beste resultaten van deze zoektocht zijn verzameld in dit kookboek. Omdat je elkaar nergens beter leert kennen dan rond een tafel. En omdat het Kiel wat veelkleurigheid en veelsmakerigheid niet te overtreffen is.
Housekeeping --- Antwerp --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- volkscultuur --- Antwerpen --- recept (gerecht) --- voedingsgewoonten --- Kiel --- wereldkeuken --- kookboeken --- 641 --- kookboeken, horecabedrijf en wijngidsen --- Antwerpen.
Choose an application
Cauderlier, Philippe Edouard --- Biographies --- Cauderlier, Philippe --- Levensbeschrijvingen --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- Cauderlier, Philippe-Edouard --- keuken --- kok --- recept (gerecht) --- 641.5 kookkunst --- 930 geschiedenis --- 002.008 biografieën --- 641.55 recepten --- #VCV monografie gratis 2005 --- Cauderlier, Philippe-Edouard. --- Cauderlier, Philippe Edouard, --- Cuisine --- Cauderlier, Philippe Edouard.
Choose an application
History of civilization --- anno 1900-1999 --- Belgium --- Geschiedenis van de nieuwste tijden --- Histoire contemporaine --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- voedsel --- arbeid --- dienstbode --- 1900 - 1960 --- 392.8 --- voeding --- sociale klassen --- dienstpersoneel --- getuigenis --- 20ste eeuw (x) --- iconografisch materiaal --- KADOC (x) --- Cultuursociologie --- Klassen / klasse-begrip / klassenstrijd --- Mentaliteitsgeschiedenis --- Sociale geschiedenis --- 20ste eeuw --- sociale ongelijkheid --- 906.3 --- Gerechten --- Voeding --- Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme --- 392.8 Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme --- 1900 - 1960. --- Cooking --- History --- Social classes
Choose an application
Dit boek gaat over worst, taart, faro, masteluinbrood, château Lafitte, ajuinsaus, tarbot, groentekrans, friet en nog veel meer soorten voedsel en drank. Het schetst wie wat at, wanneer en waarom, hoe er werd gekookt en wat de voeding kostte. Informatie uit de (keuken)archieven van Leopold II, uit ongekende rapporten over de honger rond 1920 en uit enquêtes over de cola-consumptie van de Vlaamse jeugd in 1950 werd verzameld. De voeding van (zeer) arm en (zeer) rijk wordt geplaatst tegen het decor van de grote en kleine maatschappelijke veranderingen van 1800 tot vandaag. (Bron: covertekst)
Diet --- Food habits --- Food --- Sociale geschiedenis: België --- History --- sociale geschiedenis --- levensstandaard --- 392.8 --- 641 <09> --- -Diet --- -Food --- -Food habits --- -#SBIB:949.3H1 --- overzicht --- geschiedenis --- voeding --- sociale klassen --- consumptie --- sociale ongelijkheid --- cultuur --- België --- 392.8 <493> --- #A9401A --- cultuurgeschiedenis --- maatschappelijk welzijn --- Eating --- Food customs --- Foodways --- Human beings --- Habit --- Manners and customs --- Nutrition --- Oral habits --- Foods --- Dinners and dining --- Home economics --- Table --- Cooking --- Dietaries --- Gastronomy --- Health --- 308 --- 339 --- Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme --- Geschiedenis van de voeding --- -History --- -Geschiedenis van België: godsdienst en cultuur --- Habitudes alimentaires --- Histoire --- Sociale geschiedenis: België. --- 641 <09> Geschiedenis van de voeding --- 392.8 Culinaire gewoonten. Eetgewoonten. Drinkgewoonten. Vasten. Tafeletiquette. Maaltijden. Kannibalisme --- welvaartsstaat --- kansarmoede --- cultuurtrends --- maatschappelijke ontwikkelingen --- mensbeelden --- economische ontwikkelingen --- industrie --- landbouw --- gezondheid --- eetcultuur --- History of civilization --- alcoholisme --- anno 1800-1999 --- Belgium --- Belgique --- --XIVe-XXe s., --- Histoire sociale --- --Vie quotidienne --- --Gastronomie --- --Diet --- voedsel --- Beschavingsgeschiedenis --- Histoire des civilisations --- Recepten (kookkunst) --- Recettes culinaires --- Voeding: België: geschiedenis --- #SBIB:949.3H1 --- Geschiedenis van België: godsdienst en cultuur --- Social aspects --- Primitive societies --- 950 --- eetgewoonten --- histoire culturelle --- XIVe-XXe s., 1301-2000 --- Vie quotidienne --- Gastronomie --- Diet - Belgium - History - 19th century --- Diet - Belgium - History - 20th century --- Food habits - Belgium - History - 19th century --- Food habits - Belgium - History - 20th century --- Food - History - 19th century --- Food - History - 20th century --- BELGIQUE --- ALIMENTATION --- CONDITIONS SOCIALES --- 19E-20E SIECLES --- CONDITIONS ECONOMIQUES --- HISTOIRE
Listing 1 - 7 of 7 |
Sort by
|