Narrow your search

Library

AMSAB (1)

DocAtlas (1)

EHC (1)

FARO (1)

KBR (1)

KU Leuven (1)

UGent (1)

VIVES (1)


Resource type

book (1)


Language

Dutch (1)


Year
From To Submit

1997 (1)

Listing 1 - 1 of 1
Sort by

Book
Keukens aller landen... een smakelijke historie
Author:
ISBN: 9064450552 Year: 1997 Publisher: Berchem Epo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In dit boek gaat de auteur de herkomst na van onze basisingrediënten zoals graan, olie, boter, suiker, tomaten, aardappelen, enz... Ook wordt er gekeken naar het gemeenschappelijke tussen onze en de exotische keuken en gaat hij de geschiedenis van de kookgewoonten na. De techniek van het koken komt eveneens aan bod. En tussendoor krijg je nog 100 lekkere en gemakkelijke recepten.

Listing 1 - 1 of 1
Sort by