Narrow your search

Library

Hogeschool West-Vlaanderen (4)

KBR (4)

Hogeschool Gent (3)

KU Leuven (3)

AP (2)

Arteveldehogeschool (2)

UCLL (2)

UGent (2)

ULiège (2)

KDG (1)

More...

Resource type

book (4)


Language

Dutch (2)

English (1)

French (1)


Year
From To Submit

2013 (1)

2011 (1)

2009 (1)

1991 (1)

Listing 1 - 4 of 4
Sort by
Biotechnology : a multi-volume comprehensive treatise
Authors: --- --- ---
ISBN: 3527283102 9781560816027 9783527283101 9781560811510 9783527283118 156081151X 1560816023 3527283110 3527283129 1560811528 3527283137 1560811536 3527283145 3527283153 3527283285 352728317X 3527283188 3527283242 3527283196 352728320X 3527283218 3527283234 3527283366 Year: 1991 Publisher: Weinheim : VCH,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Everybody involved in biotechnology will appreciate having this volume at their fingertips. It contains the biological background material which is indispensable for the development of biotechnological processes and offers a unique collection of current information on the basic biology (ecology, taxonomy, biochemistry, physiology, and genetics) of industrially important organisms.The first part of the book presents the biological aspects of cell structure, organization, and metabolism to obtain a better understanding of the general function of cells. The second part deals with a large assemblage of insustrially important organisms. All of this information will be a useful basis for those who suddenly find themselves working on a new biotechnological project.Topics included are: Cell Structure/ Metabolism/ Growth of Microorganisms/ Metabolic Design/ Immobilized Organisms/ Methylotrophs/ Pseudomonads/ Yeasts/ Filamentous Fungi/ Bacteriophages/ Cell Cultures


Book
Nouvelle méthodologie pour la détermination de l'espèce des produits d'origine animale dans les aliments pour le bétail : couplage des techniques micro-spectroscopiques et de la PCR en temps réel : convention n°S 6168
Authors: --- --- ---
ISBN: 9782870161043 2870161042 Year: 2009 Publisher: Gembloux Presses agronomiques de Gembloux


Book
Als eten een zorg wordt... Het maaltijdgebeuren bij personen met dementie
Author:
ISBN: 9789033492532 Year: 2013 Publisher: Acco

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Eten heeft een belangrijke betekenis in een mensenleven. Het gaat veel verder dan het louter opnemen van voedingsstoffen. Eten heeft ook een belangrijke waarde op sociaal, psychologisch, cultureel en zelfs medisch vlak. Dit verandert niet bij het ouder worden, ook niet wanneer er sprake is van dementie. De waarde van het maaltijdgebeuren blijft dezelfde, de manier waarop het verloopt kan echter wel veranderen.Dit boek wil het maaltijdgebeuren bij personen met dementie centraal stellen in al zijn facetten. Het biedt een duidelijk beeld van de problematiek vanuit verschillende invalshoeken. Naast een theoretisch kader wil het vooral concrete handvatten aanreiken voor situaties waarin het maaltijdgebeuren niet meer loopt zoals tevoren. Er wordt hierbij niet enkel gefocust op de persoon met dementie en zijn ziekteproces, maar er wordt ook gekeken naar de invloed van de omgeving en de invloed van zorgverleners. Er wordt stilgestaan bij vragen als Hoe kunnen we voedsel aanbieden?, Hoe gaan we om met slikstoornissen?, Wat is de invloed van de zorgverlener en de omgeving op de persoon met dementie bij het maaltijdgebeuren?. Het boek richt zich naar al wie geïnteresseerd is of geconfronteerd wordt met de problematiek en wil vooral een handige tool zijn voor de praktijk, gebaseerd op een wetenschappelijk kader. Of je nu mantelzorger, professionele hulpverlener, student of gewoon geïnteresseerd bent, dit boek biedt een solide basis om op een kwaliteitsvolle manier aan de slag te gaan!


Book
Handboek nieuwe media : digitale technologieen begrijpen en gebruiken
Authors: ---
ISBN: 9789013091670 9789013092882 Year: 2011 Publisher: Alphen aan den Rijn Kluwer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Bing, Chrome, Dropbox, Facebook, FeedBurner, Foursquare, Google+, HootSuite, iPad, MiFi, Opera, Prezi, RSS, Skype, Tumblr, Twitter, Ustream, WordPress, XML... Door de grote hoeveelheid digitale bomen loop je de kans het zicht op het complete communicatiebos te verliezen. Voor mensen die beroepshalve met communicatie en informatie te maken hebben, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest actuele en relevante ontwikkelingen op dat terrein. Het gaat hierbij niet alleen over social media of web 2.0 - ook het zoeken, beheren en publiceren van informatie is voor professionals ingrijpend veranderd. Wie de mogelijkheden van nieuwe media kent en gebruikt, haalt het beste uit zijn organisatie, bereikt zijn doelgroepen en blijft zijn concurrenten voor. Het Handboek Nieuwe Media gaat in 12 hoofdstukken in op de eigenschappen en mogelijke toepassingen van Twitter, communities, blogs, tablets, browsers, foto, video, audio, user-generated content, Google, RSS en databases. Bron : http://www.boekenbank.be

Listing 1 - 4 of 4
Sort by