Listing 1 - 4 of 4 |
Sort by
|
Choose an application
Everybody involved in biotechnology will appreciate having this volume at their fingertips. It contains the biological background material which is indispensable for the development of biotechnological processes and offers a unique collection of current information on the basic biology (ecology, taxonomy, biochemistry, physiology, and genetics) of industrially important organisms.The first part of the book presents the biological aspects of cell structure, organization, and metabolism to obtain a better understanding of the general function of cells. The second part deals with a large assemblage of insustrially important organisms. All of this information will be a useful basis for those who suddenly find themselves working on a new biotechnological project.Topics included are: Cell Structure/ Metabolism/ Growth of Microorganisms/ Metabolic Design/ Immobilized Organisms/ Methylotrophs/ Pseudomonads/ Yeasts/ Filamentous Fungi/ Bacteriophages/ Cell Cultures
Biotechnology --- Chemical engineering --- Genetic engineering --- Biotechnologies --- Biotechnology. --- Biotransformation --- Biochemistry --- Engineering --- Industry --- Microbiological Techniques --- Technology --- microorganisms --- Inorganic compounds --- Feeds --- Biomass conversion --- Metabolism [Secondary ] --- Metabolites
Choose an application
Méthodologie --- methodology --- Composition des aliments --- food composition --- Aliment pour animaux --- feeds --- Farine animale --- animal meals --- Spectroscopie infrarouge --- Infrared spectrophotometry --- PCR --- 636.084/.087 diervoeding --- 637.07 controle en analyse van dierlijke producten --- 637 dierlijke producten --- .001.5 onderzoek --- 664.019 --- 57.088.1 --- 636.087 --- Faults and defects of preserved foodstuffs. Food contamination. Contaminants --- Methods for analysis and estimation --- Industrial by-products as feedstuffs. Feedstuffs of animal origin. Additives --- 636.087 Industrial by-products as feedstuffs. Feedstuffs of animal origin. Additives --- 57.088.1 Methods for analysis and estimation --- 664.019 Faults and defects of preserved foodstuffs. Food contamination. Contaminants --- Feeds --- Analysis --- Voedingsmiddelenonderzoek. --- Animal feed --- Biological products --- Food contamination --- DNA --- analysis
Choose an application
Eten heeft een belangrijke betekenis in een mensenleven. Het gaat veel verder dan het louter opnemen van voedingsstoffen. Eten heeft ook een belangrijke waarde op sociaal, psychologisch, cultureel en zelfs medisch vlak. Dit verandert niet bij het ouder worden, ook niet wanneer er sprake is van dementie. De waarde van het maaltijdgebeuren blijft dezelfde, de manier waarop het verloopt kan echter wel veranderen.Dit boek wil het maaltijdgebeuren bij personen met dementie centraal stellen in al zijn facetten. Het biedt een duidelijk beeld van de problematiek vanuit verschillende invalshoeken. Naast een theoretisch kader wil het vooral concrete handvatten aanreiken voor situaties waarin het maaltijdgebeuren niet meer loopt zoals tevoren. Er wordt hierbij niet enkel gefocust op de persoon met dementie en zijn ziekteproces, maar er wordt ook gekeken naar de invloed van de omgeving en de invloed van zorgverleners. Er wordt stilgestaan bij vragen als Hoe kunnen we voedsel aanbieden?, Hoe gaan we om met slikstoornissen?, Wat is de invloed van de zorgverlener en de omgeving op de persoon met dementie bij het maaltijdgebeuren?. Het boek richt zich naar al wie geïnteresseerd is of geconfronteerd wordt met de problematiek en wil vooral een handige tool zijn voor de praktijk, gebaseerd op een wetenschappelijk kader. Of je nu mantelzorger, professionele hulpverlener, student of gewoon geïnteresseerd bent, dit boek biedt een solide basis om op een kwaliteitsvolle manier aan de slag te gaan!
parenterale voeding --- dementie --- dysfagie --- eten --- Nutritionary hygiene. Diet --- Geriatrics --- voedingskeuze --- Voeding en gezondheid --- Dementie ; hulpverlening --- 606.5 --- geriatrische psychiatrie --- geriatrische verpleegkunde --- maaltijden --- slikstoornissen --- voeding --- ethiek --- 605.93 --- dementia senilis --- Dementie --- Eten --- Slikstoornissen --- Voeding --- 613.776 --- 606.15 --- slikstoornissen (gez) --- alzheimerziekte (gez) --- ouderenzorg (gez) --- 612.67 --- Ouderdomsziekten - Geriatrie --- Climacteric. Decline. Ageing. Senescence. Old age. Senility. Decrepitude. Death --- Voedingshygiëne --- 612.67 Climacteric. Decline. Ageing. Senescence. Old age. Senility. Decrepitude. Death --- eten. --- Eten. --- 613.22 --- Dementia --- Patients --- Care --- Health --- Nutritional aspects --- Feeding and feeds --- PXL-Healthcare 2015 --- voedingsproblemen
Choose an application
Bing, Chrome, Dropbox, Facebook, FeedBurner, Foursquare, Google+, HootSuite, iPad, MiFi, Opera, Prezi, RSS, Skype, Tumblr, Twitter, Ustream, WordPress, XML... Door de grote hoeveelheid digitale bomen loop je de kans het zicht op het complete communicatiebos te verliezen. Voor mensen die beroepshalve met communicatie en informatie te maken hebben, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest actuele en relevante ontwikkelingen op dat terrein. Het gaat hierbij niet alleen over social media of web 2.0 - ook het zoeken, beheren en publiceren van informatie is voor professionals ingrijpend veranderd. Wie de mogelijkheden van nieuwe media kent en gebruikt, haalt het beste uit zijn organisatie, bereikt zijn doelgroepen en blijft zijn concurrenten voor. Het Handboek Nieuwe Media gaat in 12 hoofdstukken in op de eigenschappen en mogelijke toepassingen van Twitter, communities, blogs, tablets, browsers, foto, video, audio, user-generated content, Google, RSS en databases. Bron : http://www.boekenbank.be
Multimedia. --- nieuwe media --- digitale technieken --- Mass communications --- #SBIB:35H100 --- #SBIB:35H305 --- 528.51 --- Google --- RSS --- Twitter --- audio --- browsers --- communities --- databases --- digitalisering --- fotografie --- internet --- podcasting --- social bookmarking --- tablets --- videotechniek --- weblogs --- 384.7 --- 654 --- AA / International- internationaal --- 316.772.5 --- 528.59 --- RSS-feeds --- databanken --- sociale media --- twitter --- video --- Bestuurlijke organisatie: algemene werken --- Organisatieleer: organisatieverandering --- internet - adresboeken, browsers, chatten, e-mail, tagging, sociale netwerken --- Tele-informatie. Datatransmissie --- Informatieverwerking. Bureautica --- Communicatie naar computerisering "Mens-machine communicatie" --- Internet - Overige onderwerpen --- Nieuwe media --- Sociale communicatie --- Internet --- Cybermarketing --- Interactieve marketing --- Onlinemarketing
Listing 1 - 4 of 4 |
Sort by
|