Listing 1 - 10 of 19 << page
of 2
>>
Sort by

Dissertation
Market potential of folate biofortified rice in China
Authors: ---
ISBN: 9789059894884 Year: 2011 Publisher: Gent Universiteit Gent. Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Azië --- China --- rijst --- genetische manipulatie --- ggo's --- Theses


Book
GGO's
Authors: --- ---
ISBN: 9789401418775 9401418772 Year: 2014 Volume: *6 Publisher: Leuven Leuven LannooCampus Metaforum KU Leuven

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wat zijn ggo's? Wat is hun impact op milieu, mens en maatschappij? Waarom is het debat zo gepolariseerd? Ggo's worden steeds belangrijker voor onze voedselproductie en hun bijdrage aan een efficiëntere landbouw wordt volop bestudeerd. Maar ook het maatschappelijk debat omtrent ggo's woedt volop en lokt hevige reacties uit. Dit boek biedt u een alomvattend beeld van de kwestie, toegankelijk gebracht door experts uit verschillende disciplines.


Book
Genetic modification technology and food : consumer health and safety
Authors: ---
ISBN: 1578811252 Year: 2006 Volume: *10 Publisher: Brussels International Life Sciences Institute Europe

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De GGO-revolutie
Authors: ---
ISBN: 9789401418973 Year: 2014 Publisher: Lannoo


Book
Novel foods & functional claims
Authors: --- --- ---
ISBN: 9062009891 Year: 1997 Volume: 3 Publisher: Bruxelles = Brugge La charte Die Keure


Book
De heerlijke keuken : biodiversiteit op tafel.
Authors: ---
ISBN: 9021582112 Year: 2004 Publisher: Utrecht Kosmos-Z & K Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Kan onze aarde onze eetlust wel aan? De (h)eerlijke keuken geeft als eerste kookboek een eerlijk antwoord op deze vraag. Met meer dan 120 heerlijke internationale recepten wordt het effect van ons eetgedrag op onze natuurlijke omgeving zichtbaar gemaakt. Want wat is nu het verschil tussen aardbeien in de zomer en in de winter, en tussen kasaardbei en een aardbei uit eigen tuin? Geniet van Vuurwerkbroodjes, Tortilla met zalm en spinazie, Nigeriaanse notensoep en Sabayon met kriekenbier, en bepaal aan de hand van de ecologische voetafdruk wat uw invloed is op de natuur.


Book
Genen op je bord.
Author:
ISBN: 9076988196 Year: 2003 Volume: 76 Publisher: Amsterdam Natuurwetenschap en Techniek

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Biotechnologie kan bijdragen aan een duurzame landbouw.Naast de traditionele veredelingsmethoden bestaan er genetische en microbiologische technieken om de landbouw en veeteelt minder belastend te maken voor het milieu en de samenleving. Zowel in de akkerbouw als in de veeteelt zijn deze nieuwe technieken sterk in opkomst als aanvulling op de bestaande teelt- en veredelingsmethoden.In dit boek wordt ingegaan op allerlei aspecten van de huidige landbouwrevolutie: de techniek, de voedselveiligheid, de wetgeving, het maatschappelijk debat enz. Ook staan de auteurs - biotechnologen, genetici en landbouwkenners - stil bij de gevolgen van de nieuwe technieken. Vooral voor boeren in de derde wereld lijkt er veel te veranderen. Biotechnologie kan bijdragen aan een duurzame landbouw. Naast de traditionele veredelingsmethoden bestaan er genetische en microbiologische technieken om de landbouw en veeteelt minder belastend te maken voor het milieu en de samenleving. Zowel in de akkerbouw als in de veeteelt zijn deze nieuwe technieken sterk in opkomst als aanvulling op de bestaande teelt- en veredelingsmethoden. In dit boek wordt ingegaan op allerlei aspecten van de huidige landbouwrevolutie : de techniek, de voedselveiligheid, de wetgeving, het maatschappelijk debat et cetera. ook staan de auteurs - biotechnologen, genetici en landbouwkenners - stil bij de gevolgen van de nieuwe technieken. Vooral voor boeren in de derde wereld lijkt er veel te veranderen. (Bron: covertekst)

Listing 1 - 10 of 19 << page
of 2
>>
Sort by