Narrow your search

Library

KU Leuven (3)

UCLL (3)

Arteveldehogeschool (2)

Hogeschool Gent (2)

VIVES (2)

DB (1)

EhB (1)

EHC (1)

Hogeschool West-Vlaanderen (1)

KBR (1)

More...

Resource type

book (3)

audio (1)

object (1)


Language

Dutch (3)


Year
From To Submit

2009 (1)

2008 (1)

2001 (1)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by

Multi
Voedingsatelier 2 : handleiding
Author:
ISBN: 9789030189770 9789030189787 Year: 2008 Publisher: Mechelen Plantyn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Voedingsatelier 2 is een naslagwerk dat in eerste instantie is gemaakt voor leerkrachten en leerlingen STW 3e graad. Het is tevens het vervolgdeel op Voedingsatelier 1. Waar Voedingsatelier 1 de basis biedt voor gezonde voeding (de voedingsdriehoek), voedingsmiddelen, technieken en principes,... gaat Voedingsatelier 2 iets dieper in de voedingsleer: voedingsvoorlichtingsmodellen van andere landen, voeding en religie, voedingsstoffen, aan voeding gerelateerde welvaartziekten en tot slot het samenstellen en organiseren van menu's en van dag- en weekvoedingen.


Book
Voeding : handleiding : BSO 2de graad 1ste leerjaar : verzorging-voeding
Authors: ---
ISBN: 9030174064 Year: 2001 Publisher: Deurne Wolters Plantyn


Multi
STW integrale opdrachten 3/4 : wil je mijn soesje zijn?
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789048618736 9789048601905 9789048601783 9789048601929 9789048600670 9789048600489 9789048600472 9789048601554 9789048601912 9789048601790 9789048601547 9789048600922 9789048602315 9789048601967 9789048601295 9789048601004 9789048601653 9789048602070 9789048602087 9789048602650 9789048602667 9789048600083 9789048600199 9789048605637 9789048600359 9048618738 Year: 2009 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Welke culturele bagage heeft u nodig om in onze samenleving kranten te volgen, gesprekken te voeren of zelfs te solliciteren in de culturele sector?In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst. Per discipline ontdekt de lezer welke artiesten en gezelschappen spraakmakend zijn, hoe het er achter de schermen aan toegaat en welke themas actueel zijn. De auteur loodst u door het culturele landschap en legt u op een heldere manier uit welke clichés over een kunstvorm bestaan en waarom liefhebbers er passioneel van houden. Wie houdwatervrees heeft voor het gat in zijn cultuur, kan die met dit boek overwinnen.

Keywords

Sociaal-technische wetenschappen. --- Zuidoost-Azië. --- Cultuur --- Kunst --- Vlaanderen. --- cultuurtrends --- cultuur --- cultuursociologie --- Organization theory --- Sociology of cultural policy --- Public administration --- cultuurgeschiedenis --- Kunst ; Vlaanderen --- Cultuur ; Vlaanderen --- Creatieve activiteiten --- Cultuurbeleid --- Culturele sector --- 497.3 --- cultuurbeleid --- Vlaanderen --- cultuursector --- cultuurmanagement --- kunstensector --- cultuurbeleid - in landelijk verband --- 008.1 --- Culture --- Belgium --- Flanders (Belgium) --- Art [Flemish ] --- 20th century --- 21st century --- departement Lerarenopleiding 09 --- STW: sociaal technische wetenschappen --- handboeken secundair onderwijs --- STW --- leerboeken --- secundair onderwijs --- 487.4 --- huishoudkunde --- schoolboeken --- Onderwijsleermiddelen --- Secundair onderwijs --- Sociale en technische wetenschappen --- Voeding - verzorging --- Voeding-verzorging --- AIDS --- Aardappelen --- Derde wereld --- Etikettering --- Etiquette --- Fruit --- Hygiëne --- Kruiden --- Middeleeuwen --- Ontbijt --- Rijst --- Roomijs --- Sinterklaas --- Soep --- Voeding --- Wintergroenten --- Zomergroenten --- Aids --- Chemie ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- Gebak --- Groenten --- IJs (water) --- Labels --- Ontwikkelingslanden --- Sinterklaasfeest --- Sociaal-technische wetenschappen: secundair onderwijs: leermiddelen --- Soepen --- Voedingsleer ; secundair onderwijs ; leermiddelen --- didactiek secundair onderwijs - huishoudkunde, voeding --- Huishoudkunde --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Winter --- Technisch secundair onderwijs --- 3e leerjaar secundair onderwijs --- 4e leerjaar secundair onderwijs --- Integrale opdracht --- Snoep --- Voedingsgewoonten --- Seksuele opvoeding --- Lunch --- Zomer --- Bacteriën --- Geschiedenis --- Kostuumkunde --- Consumptie-ijs --- Etiketten --- Omgangsvormen --- Symbolen --- Spanje --- Don Quichot --- Spaanse keuken --- Zuidoost-Azië --- Diepvriezen --- Bewaren --- Soezen --- Valentijndag --- Nagerechten --- Proeven (wetenschappen) --- Gezondheidsvoorlichting en -opvoeding --- Vlees --- Visgerechten --- Studiekeuzebegeleiding --- Kunsten --- Overzicht --- Cultuureducatie --- Toerisme --- Emigratie --- Proef (wetenschap) --- Gezondheidsopvoeding --- Bacterie --- Drank --- Gezondheid --- Geneeskunde --- Techniek (wetenschap) --- Atlas --- Museum --- Voedingsgewoonte --- Visgerecht --- Ontwikkelingsland --- Relationele en seksuele vorming --- Etiket --- Omgangsvorm --- Symbool --- Kruid --- Groente --- Middagmaaltijd --- Diepvries --- Bewaring --- Soes --- Valentijnsdag --- Nagerecht

Listing 1 - 3 of 3
Sort by