Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|
Choose an application
Wie dacht dat onkruid alleen een irritant plantje in de tuin was, heeft het mis. In het boek ONGEWILD schetst art director Natasha Tastachova vanuit diverse invalshoeken een heel ander beeld. Totaal verschillende mensen (kenners, culinaire experts en kunstenaars) geven hun eigen bijzondere interpretatie van onkruid. Het boek maakt zichtbaar dat voor sommigen, een lelijk, ongewild plantje een onverwachte bron van inspiratie kan zijn. ONGEWILD bevat recepten, tips, ontwerpen, kunstwerken en verhalen van onder andere Edwin Florès - de bekende wildplukker en paddenstoelenhunter, De Culinaire Werkplaats - ontwerpstudio en restaurant, Ruud de Rode - beeldend kunstenaar en Nienke Sybrandy –Ontwerper. Het boek is eigenzinnig vormgegeven en geïllustreerd en wordt interactief gemaakt door middel van QR-code, waardoor je bij het scannen een kort filmpje, een installatie of meerdere foto’s kan bekijken.
582 --- 754 --- 754.49 --- Onkruid --- conceptueel design --- voedselcultuur --- Plantkunde ; algemeen --- grafische vormgeving, volgens thema, overige
Choose an application
You are HOW you eat, as much as what you eat. Now, more than ever, eating is an expression of our mindset, identity, spirit, culture, and aspirations. Against this background, this book is an entertaining visual exploration of a diverse scene of young entrepreneurs that see eating as a creative challenge. They are united by a passion for making food an experience and are striving to deal with eating and nourishment in more imaginative, more sensuous, and more responsible ways. Delicate is an inspiring collection of people, places, projects, and products from around the world that are blazing trails for a new passion for food and the ways we share it, an exploration of a worldwide scene that sees eating as a creative challenge.
725.71 --- bars --- cafes --- restaurantinrichting --- restaurants --- 628.9 --- 772.9 --- conceptueel design --- eetcultuur --- productdesign --- voedselcultuur --- gebouwen voor café- en restaurantbedrijf, bars, nachtclubs --- Voeding; Overige onderwerpen --- productdesign, afzonderlijke voorwerpen
Choose an application
Dit boek bevat een inspirerende verzameling van sprankelende maar ook duurzame businessconcepten op het vlak van eten en drinken. Ondanks de uiteenlopende mix van merken is er een duidelijke rode draad: elk merk toont een diep respect voor de wereld waarin we leven. Dit respect uit zich onder meer in gezonde producten of in ingrediënten die alleen uit de buurt komen, maar ook in bijvoorbeeld architectuur of zelfs logo's die worden aangepast aan de buurt. Het boek is ingedeeld in 4 delen: winkels (fabulous to shop), producten (fabulous to buy), restaurants (fabulous to go) en urban farming projecten (fabulous to farm). In totaal worden er 30 merken voorgesteld via inspirerende foto's en een interview met de oprichters achter het bedrijf. Enkele voorbeelden van geselecteerde merken: Willem&Drees (NL), Lindy&Grundy (USA), Unpackaged (VK), Leon (VK), Bee Raw Honey (USA), Marqt (NL), Outstanding in the field (USA), The People's Supermarket (VK), Mutterland (D), Allotinabox (VK), de Dakboerin (NL), Fishes (NL)....
Aliments--Industrie et commerce --- Food industry and trade --- Food preparation --- Food preparation industry --- Food processing --- Food processing industry --- Food trade --- Gestion des produits --- Industrie agro-alimentaire --- Product management --- Productenbeheer --- Produits--Gestion --- Voedingswaren--Industrie en handel --- 628.9 --- 772.9 --- conceptueel design --- ecologie --- eetcultuur --- marketing --- productdesign --- restaurants --- verpakking --- voedselcultuur --- winkelinrichting --- Voeding; Overige onderwerpen --- productdesign, afzonderlijke voorwerpen --- food design --- Food --- Marketing
Choose an application
Dieses Buch untersucht experimentelle Ansätze für Entwurf und Umsetzung von Holzstrukturen in der Architektur und präsentiert zugleich die Resultate eines künstlerischen Forschungsprojekts. Durch den Einsatz digitaler Werkzeuge wird die Anatomie des Holzes als entwurfsbestimmendes Prinzip für Raumgefüge genutzt, das Potenzial traditioneller Handwerkskunst erforscht und daraus eine materialorientierte Architekturpraxis abgeleitet. Strukturen werden hier nicht für eine bestimmte Nutzung entworfen, sondern eröffnen aufgrund ihrer spezifischen räumlichen und geometrischen Eigenschaften unterschiedliche Möglichkeiten der Bespielung. Die Dokumentation gibt Einblick in einen ergebnisoffenen Forschungsprozess. Gastbeiträge reflektieren die zugrunde liegenden Konzepte und damit die zukünftige Relevanz des Baustoffs Holz. This book explores experimental approaches to the design and construction of wooden structures in architecture, while presenting the results of an artistic research project. Through the use of digital tools, the anatomy of wood becomes a design-determining principle for spatial structures. The architects and artists also explore the potential of traditional craftsmanship and derive from this a material-oriented practice. Structures are not designed here for a specific use, but rather open up various usage possibilities due to their unique spatial and geometric properties. The documentation provides insight into an open-ended research process. Guest contributions reflect on the underlying concepts and thus the future relevance of wood as a building material.
Structure en bois --- Design --- Recherche en construction --- Joint --- 693.2 --- 694.1 --- houtbewerking --- houtverbindingen --- houtconstructies --- conceptueel design --- houtsoorten --- 710.9 --- onderzoek in de kunsten --- ontwerpmethodiek --- hout en houtproducten --- Houtconstructies, timmeren, meubelmaken --- architectuur, overige bijzondere onderwerpen --- 694 --- 691.11 --- Houtconstructies ; houtarchitectuur ; houtverbindingen --- Conceptuele architectuur --- Digitale productietechnieken --- Houtbouw. Schrijnwerk --- Bouwmaterialen ; hout --- 3-D technology. --- artistic research. --- supporting framework structure. --- timber structure. --- wood construction.
Choose an application
Conceptual thinking involves adding vision to a product, service, or organisation. Content is key, as this determines the coherence of the concept. Consumers want to experience every aspect of the concept. In addition, the producer must meet the emotional and functional needs of the consumer. Therefore, while it is necessary to 'think conceptually', it is also important to 'do conceptually'; a concept must be executable (doable). 'In order to attract and bind your consumer, your concept becomes vital for your success.' 'Concept Code' guides you through every stage of bringing life to an idea in order for it to grow into a fully matured concept. It also gives insight into the importance of the consumer's mind and how this functions in to make your concept successful.This is a practical guide to effectively improve ideas, policies, products, and services. Ideal for all professionals in any field of industry and governmental organisation.Bron : http://www.bol.com
Product design --- Industrial design --- Design --- Creative ability --- Problem solving --- conceptueel design --- 770.6 --- 415.4 --- Creatief denken --- 7.011 --- 749.011 --- Problem Solving --- Produktontwikkeling --- Ontwerpen ; creatie en inspiratie --- Ontwerpen ; concepten ; 21ste eeuw --- Conceptontwikkeling --- Creation (Literary, artistic, etc.) --- Design, Industrial --- Mechanical drawing --- New products --- Commercial products --- Methodology --- Psychology --- Decision making --- Executive functions (Neuropsychology) --- Creativeness --- Creativity --- Ability --- productdesign, filosofie, esthetiek en kritiek --- algemene psychologie, hogere geestelijke functies (oa. leren, kennen, denken, begaafdheid, fantasie, geheugen, leerpsychologie) --- Kunst ; ontwerp, compositie --- Meubelkunst en design ; vormgeving, ontwerp, compositie --- Design and construction --- Consumentengedrag --- Psychologie van de consument --- Productontwikkeling --- Productinnovatie --- Consumentenpsychologie
Choose an application
overzicht van de collectie die naast hedendaagse beeldende kunst ook design omvat
conceptueel design --- meubilair (objectnaam) --- FRAC --- eigen tijd --- Frankrijk --- Fonds régional d'art contemporain du Nord-Pas-de-Calais --- Fracs --- Fonds Régionaux d'Art Contemporain --- Armleder John M. --- Blazy Michel --- Cadere André --- Closky Claude --- Craig-Martin Michael --- Dejanov & Heger --- Deller Jeremy --- Feldmann Hans-Peter --- Genzken Isa --- Grigely Joseph --- Herold Georg --- Jones Sarah --- Kawara On --- Lavier Bertrand --- Meister Ulrich --- Mosset Olivier --- Noland Cady --- Oursler Tony --- Parrino Steven --- Parsons Laurie --- Ruppersberg Allen --- van der Stokker Lily --- van Golden Daan --- Veilhan Xavier --- Wallinger Mark --- Fonds régional d'art contemporain du Nord-Pas-de-Calais --- Art, Modern --- Art --- Catalogs. --- Catalogues --- kunst --- beeldhouwkunst --- fotografie --- installaties --- schilderkunst --- verzamelingen --- collecties --- Acconci Vito --- Barry Robert --- Boetti Alighiero --- Braeckman Dirk --- Bulloch Angela --- Cattelan Maurizio --- De Bruyckere Berlinde --- Diamond Jessica --- Fleury Sylvie --- François Michel --- Gillick Liam --- Gonzalez-Foerster Dominique --- Huyghe Pierre --- Judd Donald --- Lum Ken --- Matta-Clark Gordon --- McCarthy Paul --- Parreno Philippe --- Pettibon Raymond --- Slominski Andreas --- Snow Michael --- Sugimoto Hiroshi --- Tiravanija Rirkrit --- Trockel Rosemarie --- Vermeiren Didier --- Wéry Marthe --- Wool Christopher --- 7.078 --- Fonds régional d'art contemporain du Centre (FRAC) --- Armleder John M
Listing 1 - 6 of 6 |
Sort by
|