Listing 1 - 10 of 122 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Brouwerijtechniek --- 663.43 --- Malt preparation. Malting --- 663.43 Malt preparation. Malting
Choose an application
De jeugdhulp bestaat uit een veelheid aan personen en instanties die allemaal hun best doen om een goed aanbod te verzorgen. Er is echter dringend behoefte aan methoden om meer zicht te krijgen op de effectiviteit van de hulp en van de preventie. Zicht op effectiviteit biedt een uitstekend kader om in die behoefte te voorzien. Dit handboek introduceert de Resultaatgerichte Ontwikkeling van interventies, kortweg RGOi genoemd: een methode waarmee cliënten, praktijkwerkers, kwaliteitsmanagers en bestuurders optimaal kunnen werken en samenwerken, elk in hun eigen rol. Het gezamenlijke doel is immers: betere resultaten boeken voor jeugdigen en opvoeders. Zicht op effectiviteit is opgenomen in de 'Canon Zorg voor de Jeugd' en wordt volop gebruikt op uiteenlopende opleidingen. Deze uitgebreide en geactualiseerde editie biedt nieuwe inzichten en handreikingen en bespreekt discussiepunten over de ontwikkeling van interventies. Een onmisbaar boek voor praktijkwerkers, managers, wetenschappers en opleiders.
hulpverleningsproces --- jeugdzorg --- sociaal onderzoek --- 361.2 --- 362.7 --- 301.08 --- 663.1 Jeugdbeleid --- 663.2 Bijzondere jeugdzorg --- 663.2 Bijzondere jeugdzorg. --- 361.2. --- 362.7. --- 301.08. --- Sociology of social care --- Social policy and particular groups
Choose an application
Brewing. --- Malt. --- Brassage --- Brewing --- Malt --- Brouwerijtechniek --- 663.4 --- Fermentation --- Beer --- Liquors --- 663.4 Beers. Brewing. Malting --- Beers. Brewing. Malting --- Ale --- Enzymes
Choose an application
Als het over jeugd gaat, dan is iedereen ervaringsdeskundige. De eerste decennia van ons leven (ver)dragen we het predicaat “jong”; als kind, tiener en jongere. We groeien meestal lustig, soms onrustig. Dat een gelukkige jeugd stevige fundamenten legt voor een dito toekomst lijkt algemeen aanvaard… ook al kan het leven desondanks keihard toeslaan. De vaststelling dat steeds meer jonge mensen opgroeien in precaire omstandigheden legt een zware claim op een voorspoedige samenleving. De kracht… niet de klacht: zaniken over jonge mensen en de manier waarop overheden en media ermee omgaan, sluipt te gemakkelijk binnen. De werkelijkheid blijkt veel positiever. Generaties jonge mensen lukken er steeds opnieuw in om de boel draaiend te houden – ook al reproduceren ze veel euvels van hun opvoeders. Een argwanende grondhouding is per definitie contraproductief; ze pleegt roofbouw op de goede naam van jonge mensen, fnuikt hun enthousiasme en herleidt hen tot oneigenlijke kneusjes. Niets beter dan het Vlaamse jeugdwerk om dit optimisme grondig te illustreren. Als een van de meest hoopvolle fenomenen in onze vaak hinkende Vlaamse samenleving, speelt het een hoofdrol in deze publicatie. Het jeugdwerk overleeft voorlopig con brio vele (acute) bedreigingen en tart met nutteloze speelsheid en speelse nuttigheid (cf. D. Wildemeersch) de soms beknepen ernst van grote mensen. De lezer mag zich verwachten aan een breed perspectief, een ruim referentiekader met aandacht voor tal van dimensies en kenmerken van jonge mensen en hun omgevingen. Daarbij krijgen de verhouding tussen overheden en jeugd en vooral het jeugdwerk prioritaire aandacht. Guy Redig studeerde orthopedagogiek en agogiek (VUB), promoveerde tot doctor in de sociale wetenschappen (KU Nijmegen). Hij werkt als docent en zelfstandig consulent, onderzoekt, begeleidt en publiceert over sociale, culturele & jeugd(werk)thema’s en overheidsbeleid.
Jeugdbeleid --- Vlaanderen --- Age group sociology --- Social policy and particular groups --- jeugdwerk --- 362.8 --- jeugdbeleid --- 663.1 Jeugdbeleid --- 663.1 Jeugdbeleid. --- Vlaanderen. --- 362.8.
Choose an application
Sensory evaluation methods are extensively used in the wine, beer and distilled spirits industries for product development and quality control, while consumer research methods also offer useful insights as the product is being developed. This book introduces sensory evaluation and consumer research methods and provides a detailed analysis of their applications to a variety of different alcoholic beverages.Chapters in part one look at the principles of sensory evaluation and how these can be applied to alcoholic beverages, covering topics such as shelf life evaluation and gas chromatogr
Alcoholic beverages --- Consumers --- Research. --- Consumer research --- Intoxicants --- Alcohol --- Beverages --- 663.52 --- 663.52 Alcohol production processes generally. Alcohol distilleries, refineries --- Alcohol production processes generally. Alcohol distilleries, refineries --- Research
Choose an application
Alcoholic beverages --- Alcoholische dranken --- Beer --- Bier --- Bière --- Boissons alcoolisées --- Champagne (Vin) --- Champagne (Wijn) --- Champagne (Wine) --- Enology --- Intoxicants --- Oenologie --- Oenology --- Vinification --- Vins [Fabrication de ] --- Vins et vinification --- Wijnbereiding --- Wijnen en wijnbereiding --- Wijnproductie --- Wine and wine making --- Wijn --- 663.2 --- 663.4 --- wijnen --- Wine. Winemaking. Oenology --- Beers. Brewing. Malting --- bieren - brouwerij - mouterij --- 663.4 Beers. Brewing. Malting --- 663.2 Wine. Winemaking. Oenology
Choose an application
Brewing continues to be one of the most competitive and innovative sectors in the food and drink industry. This important book summarises the major recent technological changes in brewing and their impact on product range and quality. The first group of chapters review improvements in ingredients, including cereals, adjuncts, malt and hops, as well as ways of optimising the use of water. The following sequence of chapters discuss developments in particular technologies from fermentation and accelerated processing to filtration and stabilisation processes as well as packaging. A final series of chapters analyse improvements in safety and quality control, covering such topics as modern brewery sanitation, waste handling, quality assurance schemes, and control systems responsible for chemical, microbiological and sensory analysis. With its distinguished editor and international team of contributors, Brewing: new technologies is a standard reference for R&D and Quality Assurance managers in the brewing industry. Summarises the major recent technological changes in brewing; Reviews improvements in ingredients including cereals, malts and hops; Discusses developments in fermentation, filtration and packaging technologies.
Brewing --- Technological innovations --- Brewing. --- Chemical & Materials Engineering --- Engineering & Applied Sciences --- Chemical Engineering --- 663.4 --- Beers. Brewing. Malting --- 663.4 Beers. Brewing. Malting --- Technological innovations. --- Fermentation --- Beer --- Liquors --- Brewing - Technological innovations
Choose an application
Brewing is one of the oldest and most complex technologies in food and beverage processing. Its success depends on blending a sound understanding of the science involved with an equally clear grasp of the practicalities of production. Brewing: science and practice provides a comprehensive and authoritative guide to both of these aspects of the subject.After an initial overview of the brewing process, malts, adjuncts and enzymes are reviewed. A chapter is then devoted to water, effluents and wastes. There follows a group of chapters on the science and technology of mashing, including gr
663.4 --- 663.4 Beers. Brewing. Malting --- Beers. Brewing. Malting --- Brewing --- Fermentation --- Beer --- Liquors --- Engineering --- Food Science and Technology --- Brewing. --- Fermentation. --- Ferments --- Biochemical engineering --- Chemistry --- Industrial microbiology --- Microbiological synthesis --- Leavening agents --- Brouwerijtechniek --- Mout --- Mashing --- Wort --- Fermentatie --- Bier
Choose an application
663.91 --- Cocoa. Chocolate --- Chocolate. --- Cocoa. --- Agrotechnology and Food Sciences. Food Products --- Plant Products --- Plant Products. --- 663.91 Cocoa. Chocolate --- Chocolate --- Cocoa --- Beverages --- Plant products --- Cooking (Cocoa) --- Cocoa products --- Cooking (Chocolate)
Choose an application
Wer sind die Paare, die sich an die Reproduktionsmedizin wenden? Wie ist die Kinderwunschbehandlung in die Lebensverläufe der Paare eingebettet? Wie gestaltet sich der Entscheidungsprozess für die Nutzung der Reproduktionsmedizin auf Paarebene? Diesen Fragen widmet sich die Autorin. Es wird ein theoretisches Erklärungsmodell vorgestellt, anhand dessen sich partnerschaftliches generatives Handeln bei vorliegender Infertilität aus dezidiert sozialwissenschaftlicher Perspektive analysieren lässt. Dieses bildet die Grundlage für die empirische Untersuchung. Als Basis für die Analysen werden die Daten einer eigens durchgeführten Befragung von Paaren in Kinderwunschbehandlung verwendet. Für eine gesellschaftliche Debatte über die Bedeutung und Realisierung eines Kinderwunsches ist aktuelles Wissen über die individuellen Motivationen und Entscheidungsfaktoren, das in Studien wie dieser generiert wird, unverzichtbar. Gen-ethischer Informationsdienst 8/2017 Es handelt sich um eine hochwertige Dissertationsschrift mit einer gut gemachten Studie und interessanten Forschungsergebnissen. Socialnet.de, 26.06.2017
612.663 --- 241.64*8 --- 241.64*8 Theologische ethiek: kunstmatige inseminatie; leenmoederschap --- Theologische ethiek: kunstmatige inseminatie; leenmoederschap --- 612.663 Fertility. Infertility (sterility) --- Fertility. Infertility (sterility) --- Sociology: family & relationships --- Demografie --- Fertilitätsforschung --- Infertilität --- Family & relationships: advice & issues
Listing 1 - 10 of 122 | << page >> |
Sort by
|