Listing 1 - 10 of 122 << page
of 13
>>
Sort by

Book
Die Bierbrauerei.
Authors: --- ---
ISBN: 3432849966 Year: 1976 Publisher: Stuttgart Enke

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Zicht op effectiviteit : handboek voor resultaatgerichte ontwikkeling van interventies in de jeugdsector
Authors: --- ---
ISBN: 9789047710035 9047710037 Year: 2017 Publisher: Rotterdam Lemniscaat

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

De jeugdhulp bestaat uit een veelheid aan personen en instanties die allemaal hun best doen om een goed aanbod te verzorgen. Er is echter dringend behoefte aan methoden om meer zicht te krijgen op de effectiviteit van de hulp en van de preventie. Zicht op effectiviteit biedt een uitstekend kader om in die behoefte te voorzien. Dit handboek introduceert de Resultaatgerichte Ontwikkeling van interventies, kortweg RGOi genoemd: een methode waarmee cliënten, praktijkwerkers, kwaliteitsmanagers en bestuurders optimaal kunnen werken en samenwerken, elk in hun eigen rol. Het gezamenlijke doel is immers: betere resultaten boeken voor jeugdigen en opvoeders. Zicht op effectiviteit is opgenomen in de 'Canon Zorg voor de Jeugd' en wordt volop gebruikt op uiteenlopende opleidingen. Deze uitgebreide en geactualiseerde editie biedt nieuwe inzichten en handreikingen en bespreekt discussiepunten over de ontwikkeling van interventies. Een onmisbaar boek voor praktijkwerkers, managers, wetenschappers en opleiders.


Book
Malting and brewing science.
Authors: --- ---
ISBN: 0412099705 Year: 1975 Publisher: London Chapman and Hall

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
De kracht, niet de klacht. : Visies op jeugd, jeugdbeleid en jeugdwerk
Author:
ISBN: 9789044137736 Year: 2020 Publisher: Antwerpen Garant

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Als het over jeugd gaat, dan is iedereen ervaringsdeskundige. De eerste decennia van ons leven (ver)dragen we het predicaat “jong”; als kind, tiener en jongere. We groeien meestal lustig, soms onrustig. Dat een gelukkige jeugd stevige fundamenten legt voor een dito toekomst lijkt algemeen aanvaard… ook al kan het leven desondanks keihard toeslaan. De vaststelling dat steeds meer jonge mensen opgroeien in precaire omstandigheden legt een zware claim op een voorspoedige samenleving. De kracht… niet de klacht: zaniken over jonge mensen en de manier waarop overheden en media ermee omgaan, sluipt te gemakkelijk binnen. De werkelijkheid blijkt veel positiever. Generaties jonge mensen lukken er steeds opnieuw in om de boel draaiend te houden – ook al reproduceren ze veel euvels van hun opvoeders. Een argwanende grondhouding is per definitie contraproductief; ze pleegt roofbouw op de goede naam van jonge mensen, fnuikt hun enthousiasme en herleidt hen tot oneigenlijke kneusjes. Niets beter dan het Vlaamse jeugdwerk om dit optimisme grondig te illustreren. Als een van de meest hoopvolle fenomenen in onze vaak hinkende Vlaamse samenleving, speelt het een hoofdrol in deze publicatie. Het jeugdwerk overleeft voorlopig con brio vele (acute) bedreigingen en tart met nutteloze speelsheid en speelse nuttigheid (cf. D. Wildemeersch) de soms beknepen ernst van grote mensen. De lezer mag zich verwachten aan een breed perspectief, een ruim referentiekader met aandacht voor tal van dimensies en kenmerken van jonge mensen en hun omgevingen. Daarbij krijgen de verhouding tussen overheden en jeugd en vooral het jeugdwerk prioritaire aandacht. Guy Redig studeerde orthopedagogiek en agogiek (VUB), promoveerde tot doctor in de sociale wetenschappen (KU Nijmegen). Hij werkt als docent en zelfstandig consulent, onderzoekt, begeleidt en publiceert over sociale, culturele & jeugd(werk)thema’s en overheidsbeleid.


Book
Alcoholic beverages
Author:
ISBN: 085709517X 9780857095176 9780857090515 0857090518 Year: 2012 Publisher: Oxford Philadelphia Woodhead Pub.

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Sensory evaluation methods are extensively used in the wine, beer and distilled spirits industries for product development and quality control, while consumer research methods also offer useful insights as the product is being developed. This book introduces sensory evaluation and consumer research methods and provides a detailed analysis of their applications to a variety of different alcoholic beverages.Chapters in part one look at the principles of sensory evaluation and how these can be applied to alcoholic beverages, covering topics such as shelf life evaluation and gas chromatogr


Book
Wijn, bier en champagne : Hun technologieën vergeleken. Wat hebben ze gemeen? Waarin verschillen ze?
Author:
ISBN: 9789038221847 Year: 2013 Publisher: Gent Academia press

Brewing : new technologies
Author:
ISBN: 9781845690038 1845690036 1845691733 9781845691738 0849391598 9780849391590 1280544333 9786610544332 9781280544330 Year: 2006 Publisher: Boca Raton, Fla. ; Cambridge : CRC P. : Woodhead,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Brewing continues to be one of the most competitive and innovative sectors in the food and drink industry. This important book summarises the major recent technological changes in brewing and their impact on product range and quality. The first group of chapters review improvements in ingredients, including cereals, adjuncts, malt and hops, as well as ways of optimising the use of water. The following sequence of chapters discuss developments in particular technologies from fermentation and accelerated processing to filtration and stabilisation processes as well as packaging. A final series of chapters analyse improvements in safety and quality control, covering such topics as modern brewery sanitation, waste handling, quality assurance schemes, and control systems responsible for chemical, microbiological and sensory analysis. With its distinguished editor and international team of contributors, Brewing: new technologies is a standard reference for R&D and Quality Assurance managers in the brewing industry. Summarises the major recent technological changes in brewing; Reviews improvements in ingredients including cereals, malts and hops; Discusses developments in fermentation, filtration and packaging technologies.

Brewing : science and practice
Author:
ISBN: 1855734907 9786610361502 1855739062 1280361506 1591249198 9781591249191 9781855739062 0203024192 9780203024195 9781855734906 9781280361500 0849325471 9780849325472 Year: 2004 Publisher: Cambridge : Woodhead,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Brewing is one of the oldest and most complex technologies in food and beverage processing. Its success depends on blending a sound understanding of the science involved with an equally clear grasp of the practicalities of production. Brewing: science and practice provides a comprehensive and authoritative guide to both of these aspects of the subject.After an initial overview of the brewing process, malts, adjuncts and enzymes are reviewed. A chapter is then devoted to water, effluents and wastes. There follows a group of chapters on the science and technology of mashing, including gr


Book
Industrial chocolate manufacture and use.
Author:
ISBN: 9781405139496 1405139498 Year: 2009 Publisher: Chichester Wiley-Blackwell

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Unerfüllte Kinderwünsche und Reproduktionsmedizin : Eine sozialwissenschaftliche Analyse von Paaren in Kinderwunschbehandlung
Author:
ISBN: 9783847420804 3847420801 3847410628 Year: 2017 Publisher: Leverkusen Verlag Barbara Budrich

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wer sind die Paare, die sich an die Reproduktionsmedizin wenden? Wie ist die Kinderwunschbehandlung in die Lebensverläufe der Paare eingebettet? Wie gestaltet sich der Entscheidungsprozess für die Nutzung der Reproduktionsmedizin auf Paarebene? Diesen Fragen widmet sich die Autorin. Es wird ein theoretisches Erklärungsmodell vorgestellt, anhand dessen sich partnerschaftliches generatives Handeln bei vorliegender Infertilität aus dezidiert sozialwissenschaftlicher Perspektive analysieren lässt. Dieses bildet die Grundlage für die empirische Untersuchung. Als Basis für die Analysen werden die Daten einer eigens durchgeführten Befragung von Paaren in Kinderwunschbehandlung verwendet. Für eine gesellschaftliche Debatte über die Bedeutung und Realisierung eines Kinderwunsches ist aktuelles Wissen über die individuellen Motivationen und Entscheidungsfaktoren, das in Studien wie dieser generiert wird, unverzichtbar. Gen-ethischer Informationsdienst 8/2017 Es handelt sich um eine hochwertige Dissertationsschrift mit einer gut gemachten Studie und interessanten Forschungsergebnissen. Socialnet.de, 26.06.2017

Listing 1 - 10 of 122 << page
of 13
>>
Sort by