Narrow your search

Library

ULiège (5)

ULB (1)


Resource type

book (6)


Language

French (5)

German (1)


Year
From To Submit

1909 (6)

Listing 1 - 6 of 6
Sort by

Book
Aliments sucrés, aliments stimulants : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : Octave Doin et fils, éditeurs,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments.


Book
Aliments principaux et condiments : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : Octave Doin et fils, éditeurs,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Aliments. --- Condiments.


Book
Aliments féculents, matières colorantes et produits antiseptiques : traité des falsifications et altérations des substances alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : Octave Doin et fils, éditeurs,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Traité des falsifications et altérations des substances alimentaires : législation et documents officiels concernant les matières alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : O. Doin,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Législation et documents officiels concernant les matières alimentaires
Authors: --- ---
Year: 1909 Publisher: Paris : Octave Doin et Fils,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Die Lebensmittelpolitik der Stadt Strassburg im Mittelalter
Author:
Year: 1909 Publisher: Berlin, Leipzig : W. Rotschild,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Listing 1 - 6 of 6
Sort by