Listing 1 - 10 of 819 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Catalogue de l'exposition L'Art de vivre à la Cité de l'Architecture en octobre 2021, cette monographie explore le travail avant-gardiste de l'architecte Hans-Walter Müller autour de l'architecture gonflable. Catalogue raisonné complet couvrant la période de 1961 à 2022. Un ensemble d'entretiens, de photographies et de documents d'archives retracent le développement d'une vision de l'architecture créative qui résonne avec les problématiques écologiques d'aujourd'hui. La publication est basée sur les discussions de l'éditeur avec l'architecte, ingénieur civil et artiste Hans-Walter Müller, qui développe des formes d'architecture pneumatique depuis la fin des années 1960. Müller a conçu des volumes gonflables pour des artistes comme Jean Dubuffet, Salvador Dalí et Maurice Béjart et a lui-même eu sa résidence permanente dans une structure aérienne sur un aérodrome au sud de Paris depuis 1973. Hans-Walter Müller, né en 1935 à Worms, est architecte et ingénieur. Il construit des structures pneumatiques depuis le début des années 1970.
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Legumes have nutraceutical qualities that impart beneficial effects on human health. They are an alternative protein source with great potential for use in producing novel foods with improved nutritional properties. This book presents a comprehensive overview of legume proteins, including information on their nutritional and nutraceutical profiles, the health benefits of their compounds, and their underlying bioactivities such as anti-diabetic, hepatoprotective, anti-inflammatory, antioxidant, and anti-cancer properties.
Proteins --- Analysis. --- Structure.
Choose an application
Choose an application
Legumes have nutraceutical qualities that impart beneficial effects on human health. They are an alternative protein source with great potential for use in producing novel foods with improved nutritional properties. This book presents a comprehensive overview of legume proteins, including information on their nutritional and nutraceutical profiles, the health benefits of their compounds, and their underlying bioactivities such as anti-diabetic, hepatoprotective, anti-inflammatory, antioxidant, and anti-cancer properties.
Proteins --- Analysis. --- Structure.
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Listing 1 - 10 of 819 | << page >> |
Sort by
|