Narrow your search

Library

SL (8)

KBR (6)

Thomas More Kempen (5)

Arteveldehogeschool (4)

KDG (4)

EHC (3)

Hogeschool Gent (2)

UCLL (2)

VIVES (2)

EhB (1)

More...

Resource type

book (8)

audio (1)


Language

Dutch (7)

French (1)


Year
From To Submit

2019 (1)

2018 (1)

2015 (1)

2013 (1)

2012 (2)

More...
Listing 1 - 8 of 8
Sort by

Book
Cowboys
Authors: ---
ISBN: 9789044813036 Year: 2010 Volume: *65 *2 Publisher: Hasselt Clavis

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wil je alles weten over cowboys? In dit boek lees je meer over de kleren die een cowboy draagt, de ranch waar hij woont en de dieren waarmee hij werkt. Hoe ziet de prairie eruit? Wat maakt een cowboy allemaal mee? Wat doet hij op een Wild West Show? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuk liedje en opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.


Book
De prinses en de cowboy.
Author:
ISBN: 9789044821185 Year: 2013 Publisher: Hasselt Clavis

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het meisje in dit boek wil zo graag een paard, zoals zoveel meisjes. Ze droomt ervan en leest erover. Op een dag heeft ze een idee. Ze maakt zelf een stokpaard en speelt dag en nacht met hem. Op een dag loopt ze als prinses met haar paard door het bos. Ze ziet een boomhut, een echt kasteel. Plots springt er een jongen tevoorschijn. Hij roept: 'Handen omhoog! Ik ben een cowboy!' Maar het meisje wil dat hij een prins is. De jongen wil helemaal geen prins zijn. Samen spelen lukt dus niet. Dan speelt het meisje maar alleen. Of zou ze met haar paard ook een indianenmeisje kunnen zijn?


Book
Ik ben een superheld!
Author:
ISBN: 9789403204925 Year: 2018 Publisher: Antwerpen Klavertjevier

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Tomas verkleedt zich graag.Welke held wordt Tomas vandaag?Een sneeuwman, een stoere ridder...of misschien wel een cowboy?Speel met de beweegbare delen en kijkhoe Tomas je telkens opnieuw verrast. Konijntje Tomas verkleedt zich graag. In dit staande kartonboek met afgeronde hoeken en beweegbare delen is hij achtereenvolgens een superheld, een sneeuwman, een luipaard, een ridder, een cowboy, een alien, een astronaut, een diepzeeduiker en een piloot. De eenvoudige illustraties in een grafische stijl tonen Tomas in heldere kleuren tegen een egale achtergrond, en dankzij schuifjes, draaischijven en flapjes zakt er o.a. een masker over zijn ogen, beweegt een zwaard op en neer, draait Tomas rond in de ruimte en vliegt hij in een vliegtuigje het boek uit. De weinige tekst boven en onder aan de pagina?s is gedrukt in een dunne, schreefloze letter. De auteur heeft inmiddels een indrukwekkende stapel uitgaven voor baby?s en peuters op zijn naam staan. Dit is misschien niet zijn meest geslaagde ? niet alle beweegbare delen voegen evenveel toe en sommige zijn door het dunne materiaal erg kwetsbaar ? maar dreumesen en peuters zullen zich er zeker mee vermaken.Bron: https://www.standaardboekhandel.be/p/ik-ben-een-superheld-9789403204925 & http://zoeken.bibliotheek.be/detail/Xavier-Deneux/Ik-ben-een-superheld!/Boek/?itemid=%7Clibrary%2Fmarc%2Fvlacc%7C10140405


Book
De cowboyter
Author:
ISBN: 9789401426244 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Joppe is een kabouter maar wil veel liever een cowboy zijn. Hij gaat op zoek naar een cowboyhoed en een paard. Maar alle dieren lachen hem uit. Behalve het kuiken. Prentenboek met humoristische, kleurrijke illustraties.


Multi
Billy the Kid & de sheriff
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789401405171 Year: 2012 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Trek met Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo door de prairie. Laat je meevoeren naar het Wilde Westen en maak je klaar voor een spannende wedstrijd op leven en dood tussen een sheriff en een boef, twee mannen die vroeger de beste vrienden waren... Siska Goeminne maakte een meeslepende bewerking van het bekende verhaal van Billy the Kid op de filmische muziek van Aaron Copland. De Far West komt tot leven in de illustraties van Sebastiaan Van Doninck.


Book
Farwest
Authors: --- ---
ISBN: 9789462913936 9462913935 Year: 2019 Publisher: Wielsbeke De Eenhoorn

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Als een cowboy terugkomt van de jacht, is zijn plek ingenomen door een vreemdeling. Het is even wennen maar Koko blijkt reuze mee te vallen. Als Koko op zijn beurt even weggaat, zit Rosa op zijn plaats. Maar ach, er is plek zat in het Wilde Westen! Prentenboek met sfeervolle kleurpotloodtekeningen en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.


Book
De cowboyter
Authors: ---
Year: 2015 Publisher: Tielt Lannoo


Book
Billy en de bizon
Author:
ISBN: 9789025751074 Year: 2012 Publisher: Haarlem Gottmer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Billy de hamstercowboy mag vandaag oefenen met de lasso van zijn vader en hij gaat meteen op pad om een dier te vangen. Niet zomaar een dier. Nee, het grootste, het moeilijkste, het gevaarlijkste dier van de prairie: de bizon! Billy oefent eerst op zijn vriend Pierke, de wom. Maar al snel begint het echte werk... (Bron: covertekst)

Listing 1 - 8 of 8
Sort by