Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Book
Baby'tje in mama's buik
Authors: ---
ISBN: 9789025761851 Year: 2016 Publisher: Haarlem Gottmer

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Jip (ik-figuur, meisje) hoopt dat het baby'tje in mama's buik een jongetje is. Maar hoe is dat baby'tje daar gekomen? Voorleesverhaal waarin allerlei vragen over de conceptie, zwangerschap en geboorte worden beantwoord.


Book
Mama tovert melk
Authors: ---
ISBN: 9789085750307 Year: 2009 Publisher: Antwerpen Cyclus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Borstvoeding is de natuurlijkste vorm om baby's te voeden. Toch kozen moeders de laatste decennia steeds meer voor flessenvoeding. Dit vertelboek wil borstvoeding weer die plaats geven van iets dat er vanzelfsprekend bij hoort wanneer er een baby komt. Meer dan dat zijn borstvoedingsmomenten ook een bron van troost, veiligheid en geborgenheid voor kinderen. En waar kun je beter beginnen met het creëren van een hernieuwd bewustzijn rond borstvoeding dan bij jonge kinderen zelf, de moeders en vaders van morgen? In dit boek worden kinderen van 5 tot 8 jaar op een speelse manier vertrouwd gemaakt met borstvoeding. Het is bijzonder geschikt voor kinderen die een broertje of zusje krijgen. Via een speels verhaal en vele illustraties maak je kennis met Emilie, die net een broertje heeft gekregen, en haar gezin. Emilie is nieuwsgierig naar hoe mama zomaar melk kan toveren. Van mama en oma krijgt ze wonderlijke antwoorden op al haar vragen. Mia Verbeelen is professioneel verhalenverteller en oprichter van het verhalenbedrijf Verbeelden door verhalen. Ilheim Abdel-jelil is grafisch ontwerpster en illustratrice. Deze uitgave is een initiatief van De Bakermat, een expertisecentrum voor kraamzorg en praktijk voor vroedkunde in Leuven.


Book
Babyzaadjes ; Babyzaadjes : waar komen de kinderen vandaan ? : hoe komen de baby'tjes eruit ? : waar komen de kinderen vandaan ? : hoe komt dat zaadje in de buik van de mama ?
Authors: --- ---
ISBN: 9059540239 9789059540231 Year: 2004 Publisher: Hasselt Leidschendam Clavis Biblion


Book
Seks, hoe voelt dat? : eerlijke antwoorden over vrijen en zo
Authors: --- ---
ISBN: 9076830215 Year: 2003 Publisher: Leuven Davidsfonds-Infodok

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Ben jij al ooit verliefd geweest? Snap jij ook niet waarom meisjes en jongens zo verschillend zijn? Heb je ook meer vragen dan antwoorden over verliefdheid, liefde, puberteit, seksualiteit en voorplanting? Dan kan je in dit kleurrijke boek op ontdekking. Je komt er allerlei logische, schattige, stoute, gevoelige, grappige en vooral eerlijke antwoorden tegen!

Listing 1 - 4 of 4
Sort by