Narrow your search

Library

KBR (6)

EHC (2)

Hogeschool West-Vlaanderen (1)

KADOC (1)

LUCA School of Arts (1)

UGent (1)

VIVES (1)


Resource type

book (7)


Language

Dutch (7)


Year
From To Submit

2022 (1)

2021 (2)

2020 (1)

2019 (2)

2005 (1)

Listing 1 - 7 of 7
Sort by

Book
Gent XIII : culinaire toppers
Authors: --- ---
ISBN: 9789401452878 Year: 2019 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent: Kobe Desramaults, Olly Ceulenaere, Gilles Bogaert, Anthony Snoeck, Tom Van Lysebettens, Marcelo Ballardin, Thomas De Muynck, Kim Devisschere, Lore Moerman, Matthias Devos, Jason Blanckaert, Michaël Vrijmoed, Vilhjalmur Sigurdarson. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun favoriete bezigheden, hun grote voorbeelden en hun vurigste passies.

Keywords

Housekeeping --- cookbooks --- Ghent


Book
Trekking.
Authors: ---
Year: 2005 Publisher: Torhout KATHO-departement ReNo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Piet gepeperd : de 77 gerechten van mijn leven
Authors: --- --- --- ---
ISBN: 9789401479196 Year: 2022 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het leven van Piet Huysentruyt laat zich perfect vertellen en vertalen in gerechten. Elk gerecht is een belangrijk moment in zijn leven, of het nu gaat om de simpele vanillepudding met petit beurres van zijn moeder of de avant-gardistische combinatie van kreeft, bloedworst, oester, varkenspoot en rodekool die hij in zijn eerste restaurant serveerde. Piet creëerde, kookte en beschreef gedurende zijn rijkgevulde carrière duizenden recepten, 77 daarvan vind je in dit jubileumkookboek.

Keywords

Housekeeping


Book
De beste van Piet Huysentruyt : 111 onmisbare gerechten
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789401471329 Year: 2020 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Piet Huysentruyt is meer dan wie ook 'de man die zijn volk leerde koken'. Met zijn gevatte one-two-three-liner 'En wat hebben we vandaag geleerd?' heeft hij hele generaties thuiskoks de juiste kneepjes in de keuken bijgebracht. Zijn tientallen kookboeken zijn voor ontelbare mensen uitgegroeid tot echte culinaire bijbels. In dit boek bundelt Piet zijn 111 allerbeste recepten: onmisbare gerechten die je keer op keer weer net dat tikje beter klaarmaakt. De beste van Piet blijft de beproefde methode van de chef volgen: elk gerecht wordt stap voor stap haarfijn uitgelegd, met alle do's en don'ts. Laat het je smaken!

Keywords


Book
Apero Maison : haal alles uit je (bar)kast en verras je gasten
Authors: --- --- --- ---
ISBN: 9789463934961 Year: 2021 Publisher: Gent Borgerhoff & Lamberigts

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Design X50
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789463887168 Year: 2019 Publisher: [Veurne] Hannibal

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Designregio Kortrijk reikt tweejaarlijks awards uit voor de beste en innovatiefste producten uit West-Vlaanderen. Dit jaar stonden de begrippen design thinking en duurzaamheid centraal bij de keuze van de jury. Van delicate lichtcreaties in de vorm van een Japanse lotus over onzichtbare deuren, slimme rugzakken en modulaire schommels tot state-of-the-art domotica en oplossingen in de strijd tegen huidkanker: de verscheidenheid van hedendaagse, creatieve designproducten is immens en voedt het geloof in een positieve ontwikkeling van de toekomst. Tim F. Vander Mensbrugghe focust in een inleidend essay op de precieze betekenis van design thinking. Hij laat enkele experts aan het woord en toetst de definitie aan de praktijk door in gesprek te gaan met boeiende, jonge ondernemers. Dit is een boek voor al wie houdt van innovatie, productontwikkeling en creatief ondernemerschap.


Book
Herbas : kruiden, recht uit de natuur op je bord
Authors: --- --- --- --- --- et al.
ISBN: 9789401468879 Year: 2021 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Cooking (Herbs)

Listing 1 - 7 of 7
Sort by