Listing 1 - 10 of 10 |
Sort by
|
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Choose an application
Kerstmis --- Roodkapje --- Winter --- Jeugdboeken 03-06 jaar --- Prentenboeken
Choose an application
Taalverwerving --- Kamishibai --- Vertelplaat --- Woordenschatuitbreiding --- Peuter --- OKAN
Choose an application
Met dit zomervakantieboek geven kinderen hun brein een flinke boost. - Tal van raadsels en breinbrekers die hen deze zomer zullen doen zweten. - Originele lifehacks waarmee jonge tieners hun leven op een coole en praktische manier kunnen vergemakkelijken. - Twee toffe posters voor aan de slaapkamermuur: Taylor Swift en Youri Tielemans.
Didactics of primary education --- Recreation. Games. Sports. Corp. expression --- wiskundige spelen --- denksport --- lager onderwijs 3de graad (doelgroep) --- spellen --- knutselen --- zomer --- vakantieboeken
Choose an application
Choose an application
High pressure (HP) processing was established in the early 1990s as a novel pasteurization technique originally to process fruit based products such as jams and juices (Linton et al., 2000). The number and variety of commercial applications has grown steadily since then, especially for niche products where HP can provide a technological and commercial advantage in relation to fresh taste, nutritional value, microbiological safety and extended shelf-life (Considine et al., 2008; Norton et al., 2008). Most of these applications currently concern high value products with a large profit margin, since high pressure equipment represents a high investment cost and does not allow high volume processing (Patterson et al., 1995; Simpson et al., 1997a; Patterson, 2005). The exploitation of additional applications by the food industry will depend on the development of more cost-efficient HP processing methods. Combination processes of HP treatment and natural antimicrobial compounds (NACs) have been shown to be synergistic with regard to microbial inactivation in some cases, and to overcome intrinsic HP resistance of bacterial strains and baroprotective effects of some food constituents (Gayan et al., 2012). Such combinations therefore provide an attractive approach to make HP processing more effective. The focus of this doctoral work is to investigate the mechanisms underlying the HP-NAC synergism on food related bacteria and the influence of a complex food matrix on the degree of HP-NAC synergism.
Choose an application
Thema 1 : Ik ga naar de klas Thema 2 : Ik eet fruit Thema 3 : Ik ben blij, ik ben boos Thema 4 : Ik bouw met dozen Thema 5 : Ik slaap bij mama en papa, oma en opa Thema 6 : Dit ben ik Thema 7 : Ik hoor de ziekenwagen Thema 8 : Ik kleed mij uit Thema 9 : Ik heb een poes Thema 10 : Ik woon in een huis Thema 11 : Ik kan bewegen Thema 12 : Ik speel met water
371.67 --- 373.3 --- anderstaligen --- kleuteronderwijs --- luisteren --- productief taalgebruik --- receptief taalgebruik --- spreken --- taalontwikkeling --- taalzwakkere kleuters --- 471.41 --- Nederlands --- didactiek --- taalachterstand --- taalverwerving --- Nederlands als tweede taal --- Anderstalige nieuwkomers --- Praatplaten (Vertelprenten) --- Stappenplannen --- Taalachterstand --- Taalstimulering --- Taal --- Taalverwerving ; kleuters --- 472.11 --- 472.17 --- NT2 --- anderstalige nieuwkomers --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Lager en basisonderwijs --- didactiek kleuteronderwijs - taal en verbale expressie --- Taal en verbale expressie --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Kleuteronderwijs --- Taalopvoeding --- 3-jarigen --- Anderstalige kleuters --- Woordenschatuitbreiding --- 3-jarige --- Anderstalige kleuter --- Didactics of languages --- Didactics of Kindergarten
Choose an application
Thema 1 : Wij gaan naar school Thema 2 : Wij eten lekker fruit Thema 3 : Wij hebben veel gevoelens Thema 4 : Wij stapelen dozen Thema 5 : Maak kennis met onze familie Thema 6 : Wij verkennen ons lichaam Thema 7 : Wij rusten en verzorgen ons goed Thema 8 : Wij passen nieuwe kleren Thema 9 : Wij houden van dieren Thema 10 : Wij wonen in een huis Thema 11 : We bewegen graag Thema 12 : We experimenteren met water
371.67 --- 373.3 --- anderstaligen --- kleuteronderwijs --- luisteren --- productief taalgebruik --- receptief taalgebruik --- spreken --- taalontwikkeling --- taalzwakkere kleuters --- 471.41 --- Nederlands --- didactiek --- taalachterstand --- taalverwerving --- Nederlands als tweede taal --- Anderstalige nieuwkomers --- Praatplaten (Vertelprenten) --- Stappenplannen --- Taalachterstand --- Taalstimulering --- Taal --- Taalverwerving ; kleuters --- 472.11 --- 472.17 --- NT2 --- anderstalige nieuwkomers --- 371.67 Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen --- Lager en basisonderwijs --- didactiek kleuteronderwijs - taal en verbale expressie --- Taal en verbale expressie --- Schoolbooks - Didactic material --- Contains audio-visual material --- Kleuteronderwijs --- Taalopvoeding --- 4-jarigen --- 5-jarigen --- Anderstalige kleuters --- Woordenschatuitbreiding --- 4-jarige --- 5-jarige --- Anderstalige kleuter --- Didactics of languages --- Didactics of Kindergarten
Listing 1 - 10 of 10 |
Sort by
|