Listing 1 - 10 of 46 << page
of 5
>>
Sort by

Book
Peut-on encore manger sans peur ?
Author:
ISBN: 9782746501201 Year: 2003 Publisher: Paris : Editions le Pommier,


Dissertation
L'intégration commerciale du développement de la filière riz biologique en RDP Lao : opportunités du commerce équitable du riz bio laotien vers l'UE
Authors: ---
Year: 2009 Publisher: [S.l.] : [chez l'auteur],

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Marketing of organic food produce
Author:
ISBN: 1773618245 9781773618241 Year: 2019 Publisher: Oakville, ON : Delve Publishing,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Next-Generation Plant-Based Foods : Design, Production, and Properties
Authors: ---
ISBN: 3030967638 3030967646 Year: 2022 Publisher: Cham Springer International Publishing AG

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Nutrition and feeding of organic poultry
Author:
ISBN: 9781845934064 Year: 2008 Publisher: Wallingford : CABI,


Book
Heerlijk puur : het ultieme kook- en handboek over biologisch koken
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789089311917 Year: 2011 Publisher: Gent Borgerhoff & Lamberigts


Book
Model kitchen
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789491513053 Year: 2012 Publisher: Antwerpen Ballon Media. Dragonetti


Book
De helden van het echte eten : alle dagen honger
Authors: --- --- ---
ISBN: 9789460581427 Year: 2015 Publisher: Antwerpen Luster


Book
De heerlijke keuken : biodiversiteit op tafel.
Authors: ---
ISBN: 9021582112 Year: 2004 Publisher: Utrecht Kosmos-Z & K Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Kan onze aarde onze eetlust wel aan? De (h)eerlijke keuken geeft als eerste kookboek een eerlijk antwoord op deze vraag. Met meer dan 120 heerlijke internationale recepten wordt het effect van ons eetgedrag op onze natuurlijke omgeving zichtbaar gemaakt. Want wat is nu het verschil tussen aardbeien in de zomer en in de winter, en tussen kasaardbei en een aardbei uit eigen tuin? Geniet van Vuurwerkbroodjes, Tortilla met zalm en spinazie, Nigeriaanse notensoep en Sabayon met kriekenbier, en bepaal aan de hand van de ecologische voetafdruk wat uw invloed is op de natuur.


Book
Les intermittents du bio : pour une sociologie pragmatique des choix alimentaires émergents
Author:
ISBN: 9782735112258 9782759200894 Year: 2008 Publisher: Versailles : Paris : QUAE Maison des sciences de l'homme,

Listing 1 - 10 of 46 << page
of 5
>>
Sort by