Narrow your search
Listing 1 - 10 of 99 << page
of 10
>>
Sort by

Book
Le secteur de la boulangerie
Authors: ---
Year: 1977 Publisher: Bruxelles : CRISP,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

664.6


Book
La panification raisonnée. Simple exposé scientifique du travail en boulangerie
Author:
Year: 1920 Publisher: Bruxelles Ramlot frères & soeur

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

664.6


Book
Le Patron boulanger. Organe de la Maison des Patrons boulangers de Belgique. Paraît tous les 15 jours
Year: 1922 Publisher: Bruxelles Bruges rédaction et administration, Maison des Patrons Boulangers impr. C. Moyaert

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

664.6 (05) (493)


Book
Jaarboek van den brood- en pasteibakker, uitgegeven door het Secretariaat der Bakkerij, 1923
Year: 1923 Publisher: Bruxelles Secrétariat de la Boulangerie Impr. J. Félix

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Leerboek der broodbakkerij
Authors: --- --- ---
Year: 1952 Publisher: Haarlem Antwerpen Djakarta A. Kemperman

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Boulangerie --- Broodbakkerij --- 664.6


Book
Verslagen van het Congres der bakkerij (Gent en Brugge, 3-4 Juli 1904)
Author:
Year: 1904 Publisher: Brugge drukkerij A. Van Mullem

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

664.6 (063)


Book
Principes scientifiques de boulangerie, pâtisserie et confiserie
Authors: ---
Year: 1942 Publisher: Paris Masson

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Bakkerij --- Boulangerie --- 664.6


Book
Notre pain quotidien. Les lettrines et les culs de lampe sont de Jacobs et de Rottie. Le frontispice est de Dehennin
Author:
Year: 1943 Publisher: Léau Bruxelles Impr Ch. Peeters A. Marinus

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Brood --- Pain --- 664.6


Book
Een boek over brood
Author:
ISBN: 9789493095335 Year: 2020 Publisher: Amsterdam Uitgeverij Brandt

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Brood is dagelijks en vertrouwd, maar Een boek over brood is uitzonderlijk en verrassend. Terwijl het je leert hoe je de perfecte baguette kunt maken, brengt het broodbakken terug tot de basis, tot begrip, gevoel en intuïtie. Toegankelijk en zonder pretentie. Over de auteur: Afkomstig uit een familie met Franse en Italiaanse banden, groeide Issa Niemeijer-Brown op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Hij koos voor het bakkersvak nadat hij eerst cum laude afstudeerde als socioloog aan de UvA. Na een jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte Issa Niemeijer- Brown – aanvankelijk samen met zijn broer – in 2008 een ambachtelijke Franse bakkerij op in hartje Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is zijn bakkerij ook internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.

Keywords

Brood --- Bakken --- 664.6


Periodical
Revue Ooms pour la boulangerie et la pâtisserie
Year: 1953 Publisher: Mortsel Ateliers G. Ooms

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Ooms --- Ooms --- 664.6 (05)

Listing 1 - 10 of 99 << page
of 10
>>
Sort by