Narrow your search
Listing 1 - 4 of 4
Sort by

Multi
Op weg naar ... de complete professional : persoonlijke ontwikkeling, competenties en Bildung
Authors: --- ---
ISBN: 9789001865443 9789001865450 9001865453 9001865445 Year: 2017 Publisher: Groningen/Houten Noordhoff Uitgevers

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Je leeft in een dynamische wereld, beroepen veranderen in een snel tempo. Er wordt daarom van je verwacht dat je je voortdurend blijft ontwikkelen. Op weg naar... de complete professional leert je te werken aan je beroepscompetenties, aan je persoonlijke ontwikkeling en aan een kritische houding. Op weg naar... de complete professional is de opvolger van het succesvolle boek Competentiemanagement. Het was tijd voor een nieuwe titel omdat er in deze editie - naast competentieontwikkeling - meer aandacht is voor je persoonlijke drijfveren, je verhouding tot de ander en je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit boek helpt bij de ontwikkeling tot een maatschappelijk betrokken en flexibele professional. De professional in dit boek is namelijk niet alleen met zijn vak bezig, maar heeft aandacht voor de omgeving. Het boek legt daarbij een sterke nadruk op het vormen van je persoonlijkheid, Ethiek, het concept 'Bildung' en 'een leven lang leren' zijn hierbij belangrijke elementen. Ook is er aandacht voor normen en waarden en voor zingeving. Als je weet wie je bent, wat je drijft en waar je energie van krijgt, dan weet je ook waar je je in wilt ontwikkelen. Via de opdrachten en oefeningen in dit boek kun je zelfstandig werken aan je eigen ontwikkeling tot complete professional. Centraal in het boek staan de hoofdvragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat vind ik? Wat doe ik? Waar pas ik? (flaptekst)


Book
De bachelorproef: 40 vragen en antwoorden
Authors: ---
ISBN: 9789400008335 Year: 2017 Publisher: Antwerpen Intersentia

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Deze gids begeleidt iedere student bij de uitwerken van een bachelorproef. Het behandelt heel wat vragen waarmee veel studenten worstelen. (http://intersentia.com/en/de-bachelorproef-40-vragen-en-antwoorden.html)


Book
Schrijven : van verslag tot eindwerk : do's & don'ts
Author:
ISBN: 9789401452595 9401452598 Year: 2018 Publisher: Gent Academia Press

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Nooit meer stress voor de bachelor- of masterproef!Een eindwerk schrijven is voor veel studenten een nachtmerrie. Onsamenhangende inhoud, gedrochten van zinnen, draken van taalfouten, chaotische opmaak: allemaal monsters onder hun bed (en onder dat van hun lesgevers). Schrijven: van verslag tot eindwerk - do's & don'ts is een praktische gids waarmee studenten uit het hoger onderwijs elke schrijfopdracht tot een goed einde kunnen brengen.Vanaf nu met e-boek, videolessen, interactieve schrijf- en spellingsoefeningen en nog meer praktische tools.(Bron: www.academiapress.be)


Book
Zo helder schrijven als je denkt : schrijftips voor werkstukken en masterproeven
Author:
ISBN: 9789033480843 Year: 2010 Publisher: Leuven Acco

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Werkstukken, bachelorscripties en masterproeven: steeds vaker moeten studenten laten zien dat ze zich schriftelijk helder kunnen uitdrukken. Voor velen is het grootste struikelblok de manier waarop ze dat moeten doen. Wie moeite heeft met formuleren verschuilt zich soms achter de bewering dat niet de vorm, maar de inhoud van belang is. Dat is een misvatting: als de vorm onder de maat is, zal ook de inhoud minder overtuigen. "Ik kan niet goed schrijven" is een nog vaker gehoord excuus. In werkelijkheid veronderstelt wetenschappelijk schrijven niet een of ander geheimzinnig talent, maar de bereidheid om een aantal basisregels te volgen, om te oefenen in het gebruik daarvan en om telkens opnieuw kritisch naar eigen teksten te kijken. Om studenten op weg te helpen biedt dit werk een praktische handleiding om helder te schrijven in een verantwoorde stijl. Het gaat rechtstreeks naar de kern, zonder betuttelende oefeningen en zonder nodeloos uitgesponnen voorbeelden

Listing 1 - 4 of 4
Sort by