Narrow your search

Library

KBR (2)

Odisee (2)

VIVES (2)

Arteveldehogeschool (1)

Belgian Parliament (1)

EhB (1)

Hogeschool West-Vlaanderen (1)

KBC (1)

KU Leuven (1)

PXL (1)

More...

Resource type

book (3)


Language

Dutch (3)


Year
From To Submit

2015 (3)

Listing 1 - 3 of 3
Sort by

Book
Over rot : Het handboek voor fermenteren
Author:
ISBN: 9789461431226 Year: 2015 Publisher: Hilversum Good Cook


Book
Handboek jeugdbeschermingsrecht
Author:
ISBN: 9789048605705 9048605709 Year: 2015 Publisher: Brugge Die Keure

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Het jeugdbeschermingsrecht regelt de (overheids)interventies ten aanzien van kinderen en jongeren die zich in bijzondere probleemsituaties bevinden of die delicten hebben gepleegd. Deze interventies betreffen zowel vrijwillige als gerechtelijke maatregelen, veelal uitgevoerd in specifieke voorzieningen. De bevoegdheid om deze interventies te regelen, komt grotendeels toe aan de gemeenschappen, maar ook de federale staat heeft een aantal belangrijke bevoegdheden behouden. Deze elkaar doorkruisende aspecten van doelgroepen, soorten hulpverlening en bevoegde over¬heden maken van het jeugdbeschermingsrecht een complexe materie, die evenwel in hoge mate maatschappelijk relevant is. In deze derde editie van het ?Handboek Jeugdbeschermingsrecht? van Johan Put krijgt u ?een volledig overzicht van de jeugdbescherming, als de overkoepelende term voor jeugdhulp en jeugddelinquentierecht ?de basisbeginselen van het jeugdbeschermingsrecht, de historische evolutie, het internationaalrechtelijke kader en het niveau van de uit¬voering van de maatregelen?met aandacht voor de toepassing en toepassingsproblemen ervan in de praktijkBron : die keure


Book
Wat (w)eten we? : de waarheid over ons voedsel
Authors: ---
ISBN: 9789089315380 Year: 2015 Publisher: Gent Borgerhoff & Lamberigts

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Wist u dat kalveren op een ziekmakend dieet worden gezet opdat hun vlees er in de supermarkt bleek zou uitzien? En dat er in diepvrieslasagnes geen echt vlees en geen echte kaas zit? En dat bonen uit Kenia kopen een aanslag is op het milieu? En dat biologisch voedsel niet altijd gezonder is en light voedsel niet altijd lichter? De mens anno 2015 heeft eigenlijk geen idéé meer van wat er in zijn eten zit, wordt misleid door de marketingmachine van de voedingsindustrie en komt niet los van hardnekkige clichés over wat er goed is voor zijn dieet en gezondheid. De auteur, mede-initiatiefnemer van Dagen Zonder Vlees en bio-ingenieur, vertelt in dit boek de waarheid over ons voedsel. Vlijmscherp en keihard als het moet, maar ook met nuance. 100% radicaal hoeft niet, genieten mag nog, maar weet vooral wat je eet.

Keywords

C2 --- Jezuïeten - Noord-Belgische provincie (1935-) --- 663/664 voedingsnijverheid --- 663/664 voedselketen --- 663/664 voedselproductie --- 663/664.004.12 voedselveiligheid --- BPB1602 --- Alimentation humaine --- STRADALEX --- Santé publique --- Religieuze instituten --- Levensmiddelen --- Volksgezondheid --- Voedselveiligheid --- Voedselveiligheid. --- Voedingsindustrie --- Voeding en gezondheid --- Voedingsleer --- Bee Collection --- Voedselindustrie --- rahvatervis --- shëndet publik --- обществено здраве --- zdraví veřejnosti --- public health --- volksgezondheid --- veselības aizsardzība --- javno zdravje --- közegészség --- saħħa pubblika --- sanità pubblica --- јавно здравје --- salud pública --- saúde pública --- Volksgesundheit --- kansanterveys --- јавно здравље --- zdrowie publiczne --- sláinte phoiblí --- javno zdravstvo --- sănătate publică --- folkhälsa --- offentlig sundhed --- δημόσια υγεία --- visuomenės sveikata --- zdravie verejnosti --- zdravie obyvateľstva --- gezondheid van de bevolking --- υγεία του πληθυσμού --- Закон за јавно здравје --- befolkningens hälsa --- gyventojų sveikata --- salute della popolazione --- zdraví lidu --- јавни здравствени установи --- népegészségügy --- santé de la population --- sănătate populație --- saúde da população --- здравјето на населението --- javno zdravlje --- sanidad pública --- shëndet i popullatës --- здравство --- health of the population --- zdraví obyvatelstva --- väestön terveydentila --- rahva tervis --- zdraví národa --- јавно ветеринарно здравство --- iedzīvotāju veselība --- befolkningssundhed --- veřejné zdraví --- ushqyerja e njeriut --- menschliche Ernährung --- lidská výživa --- alimentación humana --- inimeste toitumine --- emberi táplálkozás --- човешко хранене --- ανθρώπινη διατροφή --- nutrizzjoni tal-bniedem --- cilvēku uzturs --- human nutrition --- žmogaus mityba --- prehrana ljudi --- alimentação humana --- levensmiddelen --- människoföda --- ljudska prehrana --- alimentazione umana --- ľudská výživa --- ihmisen ravitsemus --- човечка исхрана --- menneskelig ernæring --- odżywianie --- људска исхрана --- alimentație umană --- dietética --- nutrizzjoni umana --- výživa dětí --- dietetika --- lidská strava --- Voedsel 613.2 --- Voedselketen --- Biotechnologie --- Ethiek --- cothú an duine --- 620 --- voeding --- alimentation --- Santé publique

Listing 1 - 3 of 3
Sort by